Montaż klimatyzacji
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tzn, ja mam już dwa wiatraki na chłodnicę płynu, tylko kwestia jest taka, czy z odrobiną rzeźby jest możliwość zrobienia tego? A może jakieś kolanko zamontować żeby wąż z dołu chłodnicy był niżej ?? Poradźcie mi co najlepiej zrobić, bo mam okazję w miarę za nie duża kasę zdobyć niekompletną, i właśnie pasa nie ma w tym, oraz najgorsze wiązki przewodów, i przełączników. I co z tym robić jak uważacie, odpuścić czy kompletować ??
Ok w takim razie dopytam co on konkretnie ma w tym wszystkim i odezwę się na PW , a co do pasa, to możliwe że wziął bym, bo rodzice wybierają się w tamte strony na urlop, okolice łącka, ale jak coś to się dogadamy
Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 14:52 przez brxIII, łącznie zmieniany 1 raz.
A jak wygląda kwestia z chłodnicą i wentylatorami? to chyba nie podpasuje.. mógłbyś napisać z czym będzie problem, tzn czego nie da się tak po prostu przełożyć bez jakichś przeróbek. Mam zamiar kupić drugiego golfa z klimą i el szybami, przełoże sobie klime i el. szyby a pozniej go sprzedam. Będe mial pewnosc ze wszystko działa. A najtaniej można dostać benzyne..maly19871 pisze:Niema żadnego problemu. Tylko kup kompletna klime wraz z instalacją moze byc z benzyniaka, troche pokombiujesz z ta instalacja ale bez wiekszych utrudnien. W razie czego pytaj
[ Dodano: 15 Lip 2010 19:44 ]
poszukaj po allegro sa tam komplety do mk3
z benzyniaka nie podejdzie łapa kompresora , reszta pasujemnt1984 pisze:A jak wygląda kwestia z chłodnicą i wentylatorami? to chyba nie podpasuje.. mógłbyś napisać z czym będzie problem, tzn czego nie da się tak po prostu przełożyć bez jakichś przeróbek. Mam zamiar kupić drugiego golfa z klimą i el szybami, przełoże sobie klime i el. szyby a pozniej go sprzedam. Będe mial pewnosc ze wszystko działa. A najtaniej można dostać benzyne..maly19871 pisze:Niema żadnego problemu. Tylko kup kompletna klime wraz z instalacją moze byc z benzyniaka, troche pokombiujesz z ta instalacja ale bez wiekszych utrudnien. W razie czego pytaj
[ Dodano: 15 Lip 2010 19:44 ]
poszukaj po allegro sa tam komplety do mk3