może zapodaj z ciekawości jakiś filmik?inhoss pisze:mój wykres ahu +216, seryjny soft
końcówki wtryskiwaczy 216 wyniki ile dają
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- jacekPlacekkk
- zbieram na tjuning
- Kontakt:
wtryski
Nom vectra trochę wagi ma, dokładnie te silniki w oplach to porażka, kumpel nie hamował w diaktroniku tego passata, gdzieś w wawie to robił ale wydaje mi się że trochę zawyzony wynik, hm... Myślałem nad chipem ale narazie funduszy brakuje... Bo pewnie zaraz sprzęgło pójdzie, i koszta dodatkowe, postaram się zrobić filmik w najbliższym czasie, co do dymu to przy bucie pokazuje się lekki ale prawie niezauważalny, jest ok batorego nie ma
"3 wyścig
moja golfina przeciwko opel omega B 2.0 16V 136 koni, z miejsca do 120km/h ja wygrywałem, jego maska równała sie z tyłem mojego auta, powyżej tak gdzieś 150km/h odstawiał mnie już"
Omega to ciężkie auto,1600kg, aż nie do wiary że Ciebie odstawił powyżej 150km/h, jednak benzynka to benzynka
moja golfina przeciwko opel omega B 2.0 16V 136 koni, z miejsca do 120km/h ja wygrywałem, jego maska równała sie z tyłem mojego auta, powyżej tak gdzieś 150km/h odstawiał mnie już"
Omega to ciężkie auto,1600kg, aż nie do wiary że Ciebie odstawił powyżej 150km/h, jednak benzynka to benzynka
Ostatnio zmieniony pt lip 16, 2010 21:34 przez przemlin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
ja mialem starcie z omega b 2.5 v6 benz i mnie nie doszła bo sie zaczeły zakrety i uratował mie gwincik ale przy okolo 160-170km\h tez mnie dostawał ( ja na max lece 2paki a kupel omega 240 ) zeby nie zakrety to by mnie dorwał
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce07977662bcb304.html][img]http://images43.fotosik.pl/294/ce07977662bcb304m.jpg[/img][/url]
-
- Użytkownik
- Kontakt:
ja miałem kiedyś kilka prób z vectrą 2.5 v6 (kierowca + pasażer), mój golf to afn po chipie. do 140 vectra leciutko z tyłu, później wyprzedzała mnie. jak mu powiedziałem że to diesel 110 koni to zaczął sie tłumaczyć że sprzęgło ciągnie i dlatego tak słabo pojechałtomec 1984 pisze:ja mialem starcie z omega b 2.5 v6 benz i mnie nie doszła
yyyyy nie rozumiem tematu
po co sie chwaloic ile wyszło na samych wtryskach?jak seryjny soft w ecu to kicha?
zmiana na 216 napewno podnosi max power i z tym sie nie dyskutuje
co z tego ze jest power przez 5 sekund a potem seryjna asta cie dochodzi?
ludzie nei tedy droga
wygładźcie wykres to bedzie fun z wtrysków
po co sie chwaloic ile wyszło na samych wtryskach?jak seryjny soft w ecu to kicha?
zmiana na 216 napewno podnosi max power i z tym sie nie dyskutuje
co z tego ze jest power przez 5 sekund a potem seryjna asta cie dochodzi?
ludzie nei tedy droga
wygładźcie wykres to bedzie fun z wtrysków
Hehe, to vectra padnięta chyba jakaś, 170KM, napęd na przód, to niezły zapie...lacz, atu golf 110km w dieslu go objechał, chyba że vectra w gazie zwykły ople mają dobre i mocne motory, pod warunkiem że niezagazowanecaro86wlkp pisze:ja miałem kiedyś kilka prób z vectrą 2.5 v6 (kierowca + pasażer), mój golf to afn po chipie. do 140 vectra leciutko z tyłu, później wyprzedzała mnie. jak mu powiedziałem że to diesel 110 koni to zaczął sie tłumaczyć że sprzęgło ciągnie i dlatego tak słabo pojechałtomec 1984 pisze:ja mialem starcie z omega b 2.5 v6 benz i mnie nie doszła
Ostatnio zmieniony sob lip 17, 2010 20:18 przez przemlin, łącznie zmieniany 2 razy.
A mam pytanko - po ile obecnie chodza uzywki AFN a ile uzywki 216? Jaka jest rynkowa cena oplacalna dla obu stron jakby sie chcialo podmienic jedne wtryski na drugie?
To prawda ze roznica w cenie uzywek 216 i afn to max 200zl?
To prawda ze roznica w cenie uzywek 216 i afn to max 200zl?
Ostatnio zmieniony wt lip 20, 2010 22:26 przez Kri$, łącznie zmieniany 1 raz.
Kri$ pisze:To prawda ze roznica w cenie uzywek 216 i afn to max 200zl?
ktoś w moim temacie sprzedawał tanio 216 zajrzyj tam..
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... c&start=60
216 BOSCH za 900 PLN, przebieg 8000km - IMO jak za zboże
ja ostatnio wyrezałem 2 komplety wtrysków ASV na hybrydy, nawet nie sprawdzałem w jakim sa stanie po prostu przestałem bawić sie w uzywki, bo w większości juz wymagają co najmniej doregulowania cisnien (200 PLN) albo czyszczenia otworków
róznica pomiedzy 216 a ori AFN/ ASV jest taka że 216 mają góra 2 lata pewnie i nie wiecej niż 50 tys km a wstryski AFN maja czesto ponad 300 tys
Ostatnio zmieniony śr lip 21, 2010 09:28 przez cowboy, łącznie zmieniany 1 raz.