Mechanizm wycieraczek MK4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mechanizm wycieraczek MK4
witam
jakim innym mechanizmem z innego auta mozna zastapic mechanizm od MK4??
prosze o podpowiedzi z gory dzieki..!!
jakim innym mechanizmem z innego auta mozna zastapic mechanizm od MK4??
prosze o podpowiedzi z gory dzieki..!!
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja kupiłem zamiennik i tylko raz przykręciłem wycieraczkę i zepsułem gwint to samo w drugiej... nie wiem z czego te gwinty robią... przełożyłem te ośki z gwintami ze starych oryginalnych i wszystko ok po jednym dniu używania zatarł się gwint ten przy silniczku i znowu wszystko rozbierać i przekładać...
A ja miałem taką przygodę z wycieraczkami.Kupiłem nowy silniczek (zamiennik) w sklepie powiedzieli mi że jak kostka nie będzie pasować to na krótko go podpiąć.Oczywiście nie pasowało,męczyłem się parę dni bo na krótko podłączyłem ale nie było biegów wolnych , ani czasówek.Pojechałem do elektryka tylko spojrzał na to i mówi żebym kupił oryginał bo na tym nie będzie wszystkich biegów.Kupiłem na allegro używkę ale oryginalną z powrotem przewody dolutowałem od kostki i od razu wszystko zaczęło pracować jak należy.Przy tym wymieniłem przekaźnik 377 i przełącznik zespolony niepotrzebnie.
omix, A co ,masz zwalone w tym mechanizmie??? Mam sporo części do tego mechanizmu nie osiągalne w ASO.. Czyli te króćce z tulejkami oringi ,popychacze- Silniczek też Oczywiście ori VW . Jak coś to napisz tylko sie pospiesz bo jutro jadę do Chorwacji Może jesteś w pobliżu Zabrza bo Śląsk DOLNY- Górny moze być nie po drodzeomix pisze:czemu mam nie kupowac zamiennika??własnie mialem zamiar kupic
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!