Radio TRD-9016 za 100zł
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Radio TRD-9016 za 100zł
Witam
Zastanawiam się nad zakupem radia TRD-9016
Najważniejsze funkcje:
Odczyt USB/SD/MMC/AUX/FM (brak mechanizmu czytania płyt na czym mi nie zależy mając usb/sd )
2 wyjścia RCA
Funkcje: Loud, Mute,
Tryby odtwarzania: repeat, random, shuttle, intro
Equalizer - Posiada regulację Bass/Treble, Balance/Fade + gotowe zetawy
Moc max podobno 4×50W
w zestawie jest pilot
brak kostki iso ale to się zmontuje
Czy to radio ma możliwość poruszania się po strukturze katalogów? Czyli możliwość przewijania folderów - odczyt z kilku przełączając między nimi w celu odtwarzania muzyki z usb/karty sd ?
Dlaczego nie ma masy na wyjściach głośnikowych? - jak to podłączyć?
W okablowaniu radia pisze: czarny - masa sygnałowa. Ale nie pisze nic o masie zasilania a nie powinno się tego łączyć bo powstanie przydźwięk
Co oznacza shuttle?
Wiem że to jest tanie i żeby się nie spodziewać żadnej rewelacji ale radio ma być tanie.
Link na allegro -
http://allegro.pl/item1158552273_radio_ ... 4x50w.html
Pozdrawiam.
Zastanawiam się nad zakupem radia TRD-9016
Najważniejsze funkcje:
Odczyt USB/SD/MMC/AUX/FM (brak mechanizmu czytania płyt na czym mi nie zależy mając usb/sd )
2 wyjścia RCA
Funkcje: Loud, Mute,
Tryby odtwarzania: repeat, random, shuttle, intro
Equalizer - Posiada regulację Bass/Treble, Balance/Fade + gotowe zetawy
Moc max podobno 4×50W
w zestawie jest pilot
brak kostki iso ale to się zmontuje
Czy to radio ma możliwość poruszania się po strukturze katalogów? Czyli możliwość przewijania folderów - odczyt z kilku przełączając między nimi w celu odtwarzania muzyki z usb/karty sd ?
Dlaczego nie ma masy na wyjściach głośnikowych? - jak to podłączyć?
W okablowaniu radia pisze: czarny - masa sygnałowa. Ale nie pisze nic o masie zasilania a nie powinno się tego łączyć bo powstanie przydźwięk
Co oznacza shuttle?
Wiem że to jest tanie i żeby się nie spodziewać żadnej rewelacji ale radio ma być tanie.
Link na allegro -
http://allegro.pl/item1158552273_radio_ ... 4x50w.html
Pozdrawiam.
Nie kupuje sie takiego radia. Ja kupilem radio za 115zl myslac ze USB wystarczy a jednak nie... Totalny brak czystosci dzwieku (nawet dla takiego laika jak ja), po podlaczeniu AUX (z telefonu) radio dalej gralo strcje radiowe (np RMF FM). Nawet taka rzecz jak plastik z ktorego jest wykonane radio, niemily w dotyku, sprawiajacy wrazenie ze zaraz peknie. Cos jeszcze?
Aha i jeszcsze cos... nie dzialaly klawisze od streowania (przod tyl itd) albo to moje radio nie mialo takiej mozlowosci (ale klawisze i tak nie dzialaly )
A w tym twoim radiu brakuje mi kabli (powinno byc 8 od glosnikow i przynajmniej 4 od reszty)
Aha i jeszcsze cos... nie dzialaly klawisze od streowania (przod tyl itd) albo to moje radio nie mialo takiej mozlowosci (ale klawisze i tak nie dzialaly )
A w tym twoim radiu brakuje mi kabli (powinno byc 8 od glosnikow i przynajmniej 4 od reszty)
Ostatnio zmieniony sob lip 24, 2010 16:13 przez takos, łącznie zmieniany 2 razy.
(\X/)
Radio TRD-9016 za 100zł
Kupiłem radio Naviheaven NA-5511 i jestem naprawdę z niego zadowolony. Zauważyłem że stało się ostatnio popularne i ludzie na niego nie narzekają.
- harrygo1
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Radio TRD-9016 za 100zł
WOW toż to alpina
Lepiej już kup coś używanego ale markowego...
Lepiej już kup coś używanego ale markowego...
odtwarzanie losoweJaro2048 pisze:Co oznacza shuttle?
Radio TRD-9016 za 100zł
Nie wszyscy mają takie duże wymagania i nie potrzebna mi jest duża moc i nie zamierzam męczyć się z płytami.
Radio TRD-9016 za 100zł
Mam takie radio, i powiem ze przy Badziewych głosnikach , gra to nawet czysto + lekki basik,
radio ma jedną wade, nie łaczy czasmi wejście pendrajwa, gra muzyka przez 2 min i sie wyłancza pendrajw. i spowrotem dalej trzeba włożożyć że by grało.
radio ma jedną wade, nie łaczy czasmi wejście pendrajwa, gra muzyka przez 2 min i sie wyłancza pendrajw. i spowrotem dalej trzeba włożożyć że by grało.
Trzy Literki a znaczą tak wiele - GTI