[ VR6 BLUE FOX EDITION ]
Moderator: G0 Karcio
Czekałem na tą fotkę tych kierunków - bardzo fajnie sie prezentują Będe musiał je zamówić Tak jak mówi Goofi, ta pomarańczowa żarówka psuje efekt - koniecznie załóż srebrną...
[b][size=134][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21804&postdays=0&postorder=asc&start=0]MK II GTD Special by wilk - sprzedany[/url][/size][/b]
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt:
Tylko ten ich kolor mi tu nie pasuje, mimo ze auto niebieskie, lepsze by byly srebrne, wg. mnie o to chodzi by ich nie bylo widac.Fox_00 pisze:na pomarańczowo świecą - żarówki dedykowane są właśnie do klarów :0Goofi pisze:Te tylne zarowki w kierunkowskazach jak swieca, na niebiesko, to tak wolno
Na allegro nie ma problemu ze znalezieniem, sam takie kupilem u tego goscia i polecamFox_00 pisze:narazie muszę jej poszukać w sklepach bo innych w domu narazie nie mam :/wilk pisze:koniecznie załóż srebrną
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99007685
w sumie nie wypada o cenach, no ale - 185bartvw pisze:Super klary, takie jak moje. Ile dałeś ?
wczoraj zakupiłem podsufitkę - niestety jasną, chociaż chciałem czarną, no ale narazie taka może pojeździć sobie trochę ze mną...
no i wczoraj rozpoczęło się powoli składanie goferka od wnętrza
... lecz jak widać jeszcze jest dużo do zrobienia
no i do jasnej podsufitki założylem czarne tylne boczki co się elegancko zgrywa
[ Dodano: Pią Kwi 28, 2006 11:26 ]
aha... teraz niestety przez ten długi weekend nie przyjdą do mnie żadne części :/
więc takie większe aktualizacje dopiero będe po weekendzie, ale w tym czasie będą drobne aktualizacje związane z uzbrajaniem wnętrza :]
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Mi się podoba biała podsufitka, pierwsza klasa Decha wygląda jakbyś ją już poczęstował dużą ilością plaku Plastiki czarne juz tak wyblakają czy to prześwietlenie zdjęcia? Kiera mi się podoba Szkoda że mam airbaga
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
raczej dużą ilością lakieruDawca_Nerek pisze:Decha wygląda jakbyś ją już poczęstował dużą ilością plaku
trochę wybrakły, ale czarny lakierek powinien to naprawić na jakiś rok :]Dawca_Nerek pisze:Plastiki czarne juz tak wyblakają czy to prześwietlenie zdjęcia?
ale airbag jest bardziej przydatny niż taka kierownicaDawca_Nerek pisze:Szkoda że mam airbaga
[ Dodano: Pią Kwi 28, 2006 12:06 ]
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt:
echhh dzisiaj znudów założyłem sobie moje crystale na przód, lecz jeszcze bez grilla bo grill dopiero będzie po świętach :] więc wtedy też założe halogeny w atrape
Stare światła:
Nowe światła:
No i niestety w któryś dzień musiałem wymienić zamek, no i wykręciłem dwie śruby z zamka, i przyszedł mój ojciec i zatrzasnął z tym zamkiem drzwi...
no i niestety zamek się obrócił do okoła bolca i wtedy po wielu próbach otwarcia drzwi (nawet przez specjaliste) pozostało tylko wywarzenie drzwi i skutki widać poniżej ...
no ale kumpel ten co mi malował Goferka, przy następnym i ponownym malowaniu zderzaków pomaluje mi to za darmo
[ Dodano: Pią Kwi 28, 2006 19:06 ]
oczywiście również to wtedy czyszcze jakimiś PLAKami czy czymś podobnym i nic się z tym nie dzieje... ale ogólnie na żywo extra to wygląda
[ Dodano: Pią Kwi 28, 2006 19:07 ]
Stare światła:
Nowe światła:
No i niestety w któryś dzień musiałem wymienić zamek, no i wykręciłem dwie śruby z zamka, i przyszedł mój ojciec i zatrzasnął z tym zamkiem drzwi...
no i niestety zamek się obrócił do okoła bolca i wtedy po wielu próbach otwarcia drzwi (nawet przez specjaliste) pozostało tylko wywarzenie drzwi i skutki widać poniżej ...
no ale kumpel ten co mi malował Goferka, przy następnym i ponownym malowaniu zderzaków pomaluje mi to za darmo
[ Dodano: Pią Kwi 28, 2006 19:06 ]
po malowaniu wygląda jak nowa i tak pozostaje przez jakiś rokGoofi pisze:Malowanie dechy... jakos mi sie to nie widzi, wole oryginalnie odnoniona dostepnymi srodkami i to bardziej w mat niz pomysk, ew. lekki polysk swierzosci
oczywiście również to wtedy czyszcze jakimiś PLAKami czy czymś podobnym i nic się z tym nie dzieje... ale ogólnie na żywo extra to wygląda
[ Dodano: Pią Kwi 28, 2006 19:07 ]
wnętrze wole orginalne.. według mnie nie pasuje "okrągła" deska do "kanciastego" wnętrze autka.jak juz bym tak auto robil to wsadzil bym deche od mk4 i zegary
- barteKKK03
- V.I.P.
- Dawca_Nerek
- Forum Master