[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
wczoraj do golfa zawitał nowy sub Infinity 1240se
i mniej dobra informacja, prawdopodobnie nie jadę na VW Manię a jeśli już to na pewno nie swoim samochodem zapewniam że nie chodzi o żadna awarię itp, autko ma się znakomicie po prostu sporo rzeczy związanych z wyjazdem na VW Manię oraz morze uległo zmianom... ehhh... nie widzę alternatyw..
i mniej dobra informacja, prawdopodobnie nie jadę na VW Manię a jeśli już to na pewno nie swoim samochodem zapewniam że nie chodzi o żadna awarię itp, autko ma się znakomicie po prostu sporo rzeczy związanych z wyjazdem na VW Manię oraz morze uległo zmianom... ehhh... nie widzę alternatyw..
Ostatnio zmieniony pn lip 26, 2010 00:36 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Wojtku, może i kosmicznie wygląda, ale tutaj wygląd liczy się mniej nie jednego suba słyszałem i nie jednego miałem w bagażniku moim zdaniem jest to jeden z lepszych wyborów w tych pieniążkach, mowa o skrzynkach gotowych/półkowych ogólnie trzeba usłyszeć żeby się przekonać, szczerze mogę powiedzieć że podoba mi się brzmienie i jestem zaskoczony jakością dźwięku nie jednego JBL-a przegoni fotki z kufra dam przy okazji..:VoyteQ:.. pisze:pokaż zdjęcie w bagażniku, ale strasznie kosmicznie wyglądaPOOREK pisze:wczoraj do golfa zawitał nowy sub Infinity 1240se
Zybi236 pisze:POOREK, widzę Cię na Manii Twoim RedWheels'em i nie ma inaczej
Panowie Oby się zmieniło to co napisałem... ogólnie jestem zirytowany obecną sytuacją, ekipa się wykruszyła, nad morze leci większa ekipa, a koszt który musiałbym ponieść w momencie decyzji o wyjeździe na Manię to 400-500 zł miało być zdecydowanie inaczej, tak jak mówię terminy się poprzesuwały i bubel :/ żal mi **** ściska zobaczymy w czwartek...M4N14K pisze:ale bez takich głupich żartówPOOREK pisze:prawdopodobnie nie jadę na VW Manię
dokładnie zapraszam na odsłuchbig_jasiu pisze:kosmicznie wygląda to fakt ale ciekawe jak gra..:VoyteQ:.. pisze:POOREK napisał/a:
wczoraj do golfa zawitał nowy sub Infinity 1240se
pokaż zdjęcie w bagażniku, ale strasznie kosmicznie wygląda
na ten moment Hertz EP-4 w mostku, docelowo planowany jest jakiś monoblok, a Hertz poleci na wnętrze, czyli 2 komplety głośników ale narazie tak jak piszęarturek320 pisze:a czym to pędzić będziesz?POOREK pisze:zawitał nowy sub Infinity 1240se
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
więc jak wspomniałem na VW Manię nie pojechałem trochę mi szkoda, bo miałem się spotkać z kilkoma osobami pogadać i można powiedzieć że słowa nie dotrzymałem na swoje wytłumaczenie mam argument że nie do końca niektóre rzeczy były zależne ode mnie, a nie samą VW Manią się żyje co się odwlecze, to nie uciecze mam nadzieję że pogoda dopisuje i zabawa jest przednia serce mi się kraja jak o tym piszę
fotki graja w bagażniku porobiłem już we wtorek oraz doleciało coś o czym nie mówiłem fotki wszystkiego miałem wstawić we wtorek wieczorem, no ale zamieszanie z przebudową forum sami rozumiecie.. a od czwartku wieczorem dopiero dzisiaj się z forum oswoiłem i jestem w stanie coś napisać więc do rzeczy arturek320, mono będzie, kwestia czasu muszę jeszcze pomyśleć gdzie go upchnąć
big_jasiu, arturek320, ..:VoyteQ:.., foto poniżej
mam nadzieje że nie wygląda to jak z kosmosu rysuje banię pięknym bassem
poniżej wspomniany wyżej nabytek 1/2 HCC
moim zdaniem bez porównania kupiłem nie drogo, myślę że było warto pozostaje szukać drugiej oby się trafiła w niedługim czasie jakby ktoś miał na kogoś namiar kto ma drugą taką lampę na zbyciu, byłbym wdzięczny przepraszam za brudne autko na fotkach już jest czyste, ale deszcz pada w kółko jak głupi stoi w garażu pod dachem, czeka na lepsze czasy
założyłem również odbój na koło które obcierało jak narazie jak ręką odjął pojeżdżę trochę i myślę że trochę się odkształci wtedy obetnę finalnie tyle ile potrzeba bo jedna strona jest jakieś 2-3mm wyżej bo z jednej strony z trudem wchodzi palec a z drugiej nie muszę pojeździć z obciążeniem
tyle ode mnie miłego dnia
fotki graja w bagażniku porobiłem już we wtorek oraz doleciało coś o czym nie mówiłem fotki wszystkiego miałem wstawić we wtorek wieczorem, no ale zamieszanie z przebudową forum sami rozumiecie.. a od czwartku wieczorem dopiero dzisiaj się z forum oswoiłem i jestem w stanie coś napisać więc do rzeczy arturek320, mono będzie, kwestia czasu muszę jeszcze pomyśleć gdzie go upchnąć
big_jasiu, arturek320, ..:VoyteQ:.., foto poniżej
mam nadzieje że nie wygląda to jak z kosmosu rysuje banię pięknym bassem
poniżej wspomniany wyżej nabytek 1/2 HCC
moim zdaniem bez porównania kupiłem nie drogo, myślę że było warto pozostaje szukać drugiej oby się trafiła w niedługim czasie jakby ktoś miał na kogoś namiar kto ma drugą taką lampę na zbyciu, byłbym wdzięczny przepraszam za brudne autko na fotkach już jest czyste, ale deszcz pada w kółko jak głupi stoi w garażu pod dachem, czeka na lepsze czasy
założyłem również odbój na koło które obcierało jak narazie jak ręką odjął pojeżdżę trochę i myślę że trochę się odkształci wtedy obetnę finalnie tyle ile potrzeba bo jedna strona jest jakieś 2-3mm wyżej bo z jednej strony z trudem wchodzi palec a z drugiej nie muszę pojeździć z obciążeniem
tyle ode mnie miłego dnia
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- RafaelloW007
- Forum Master
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: Black Devil by POOREK
mam identyczne wrażenie że pasuje tutaj idealnie obym dorwał jakbyś coś wiedział to wal na PWRafaelloW007 pisze:hella pasuje tu idealnie obyś dorwał prawą teraz
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
o ile pamietam kolega o nicku bialko i emilson mial tez jedna hcc albo red..tylko nie wiem ktora,i ktora strone ,musisz zapytac chlopakow
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."