Mk3 GTI Edition. Sprawa wyglada tak.. Mam klucz z baterią, oczywiście rozładowaną i diodą, centralny z domykaniem szyb i szyberdachu, diodę przy ryglu kierowcy a pod maską mam czujnik otwarcia maski i słychac kliknięcie przy zamykaniu. Pod maska mam tez mini skrzynke na 2 bezpieczniki ale podpisane jest tylko jedno miejsce 20A. Co to za centralny?
Drugie pytanie czy wystaczy przekaźnik włozyc do sygnalizacji brzeczeniem zostawionych świateł?
[mk3] Czy mam fabrycznie centralny z alarmem?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- vwarek
- Mistrz KieroVWnicy
- Auto: Bora
- Silnik: AQN
to jest tylko taka jakby mała latareczka żebyś mógł w nocy trafić do zamka..PaulAdmin pisze:Mam klucz z baterią, oczywiście rozładowaną i diodą
całą centralkę alarmu masz pod dechą z lewej strony, mniej więcej za lewą kratką nawiewu..
The quieter you become, the more you are able to hear...
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie, poszukaj tematów o montażu przekaźnika 36 (brzęczka), oprócz przekaźnika trzeba małej przeróbki kabliPaulAdmin pisze:Drugie pytanie czy wystaczy przekaźnik włozyc do sygnalizacji brzeczeniem zostawionych świateł?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Re: [mk3] Czy mam fabrycznie centralny z alarmem?
A myślałem, ze projektor Jest jakis inny sposób na sprawdzenie czy jest alarm prócz rozbierania deski?vwarek pisze: to jest tylko taka jakby mała latareczka żebyś mógł w nocy trafić do zamka..
całą centralkę alarmu masz pod dechą z lewej strony, mniej więcej za lewą kratką nawiewu..
- vwarek
- Mistrz KieroVWnicy
- Auto: Bora
- Silnik: AQN
podnieś maskę, naciśnij tą krańcówkę od alarmu, zamknij auto kluczykiem, poczekaj chwilę na uzbrojenie alarmu i puść krańcówkę..
powinien wyć klaksonem
powinien wyć klaksonem
The quieter you become, the more you are able to hear...
- yank
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
powinieneś mieć również diode w rozetce w drzwiach od strony kierowcy... jesli masz i po zamknięciu ów dioda miga to na 100% masz alarm fabryczny który jest takim minimum dla potencjalnego klienta na twóje auto który z reguły przychodzi późną nocą