Klosz lampy golf 3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Klosz lampy golf 3
Witam,
poczta stłukła mi klosz w lampie in.pro.
Czy taki klosz bedzie pasowal ?
http://allegro.pl/item1170909623_vw_gol ... ml#gallery" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosze o w miare szybka odpowiedz.
Pozdrawiam.
poczta stłukła mi klosz w lampie in.pro.
Czy taki klosz bedzie pasowal ?
http://allegro.pl/item1170909623_vw_gol ... ml#gallery" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosze o w miare szybka odpowiedz.
Pozdrawiam.
moje czerwone GTI :) - viewtopic.php?f=88&t=367271" onclick="window.open(this.href);return false;
Klosz lampy golf 3
Skoro piszą, że do Golfa III od strony pasażera, to jeśli takiego potrzebujesz - powinien pasować... Jest to podróba, więc nie spodziewaj się fajerwerków...
Ciekawi mnie tylko czym zamierzasz uszczelnić szkło z obudową lampy... Czeka mnie podobna akcja (zaparowana lampa, nieszczelne szkło) więc może jeszcze ktoś się wypowie co do uszczelnienia
Pozdrawiam MAW68
Ciekawi mnie tylko czym zamierzasz uszczelnić szkło z obudową lampy... Czeka mnie podobna akcja (zaparowana lampa, nieszczelne szkło) więc może jeszcze ktoś się wypowie co do uszczelnienia
Pozdrawiam MAW68
Pozdrawiam
Marek W.
Marek W.
Klosz lampy golf 3
sprobuje uszczelnic bezbarwnym silikonem
moje czerwone GTI :) - viewtopic.php?f=88&t=367271" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paweł Marek
- V.I.P.
Klosz lampy golf 3
Każdy byle jaki silkon, szyba ma przecież jeszcze zatrzaski, ale najpierw proponuję odkleić szkło odczyścić i wkleić na nowo. I nie liczyć że na pewno przestanie parować bo najczęściej paruje wskutek nieszczelności dekla od tyłu.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Klosz lampy golf 3
w00dnik, Miałem podobnie.. Szkło mi poszło i kupiłem podróbe.. Jest nieco inna od ori in.pro więc tak jak poprzednik nie będzie fajerwerków ale daje radę
Ja swoje uszczelniałem czarny silikonem
Porada jest na stronie jak rozklejać...
Powodzenia!!
Ja swoje uszczelniałem czarny silikonem
Porada jest na stronie jak rozklejać...
Powodzenia!!
NetKredyty.pl - Notowania giełdowe, kursy walut, kredyty, konta osobiste i firmowe.
Mnóstwo Gier na Wii i masa filmów.. ZAPRASZAM!
Klosz lampy golf 3
@charison jestes zadowolony z tego szkla ? Nie odroznia sie zbytnio wygladem i jakościa świecenia to szklo ?
@Pawel Marek masz gdzies linka jak sciagnac szklo i wstawic na nowo ?
@Pawel Marek masz gdzies linka jak sciagnac szklo i wstawic na nowo ?
- Paweł Marek
- V.I.P.
Klosz lampy golf 3
jest w poradach znajdź sobie. W skrócie: zdejmujesz zapinki mocujace szkło i powoli podważając je odklejasz. W poradzie zalecają szkło podgrzać w gorącej wodzie, ja to robiłem 2 razy bez podgrzewania, z wyczuciem i odchodzi bez problemu. Potem czyścisz stary klej dajesz nowy i przyklejasz, to naprawde proste.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Klosz lampy golf 3
jak podwazam szklo to kawalki szkla zostaja w tej uszczelce trzymaja sie tego kleju.
Klosz lampy golf 3
Szkło może być Jakośc świecenia jest ok. Widoczna różnica jest dopiero z bliska wtedy widać że szkło jest troszkę inne.. Jedank ori to ori
Wszystko usuwaj.. Plaski śrubokręt powinien pomóc
Wszystko usuwaj.. Plaski śrubokręt powinien pomóc
NetKredyty.pl - Notowania giełdowe, kursy walut, kredyty, konta osobiste i firmowe.
Klosz lampy golf 3
Ok zobaczymy co z tego wyjdzie Czym kleiles szklo ?:> Silikon/klej do szyb?:>
Ile placiles za klosz ? Ja zamowilem na allegro klosz CLEAR za 49zl.
Ile placiles za klosz ? Ja zamowilem na allegro klosz CLEAR za 49zl.
Klosz lampy golf 3
w00dnik, z przesyłką ponad 60zł
Silikon czarny bo mam in.pro black
Silikon czarny bo mam in.pro black
Klosz lampy golf 3
tylko brakuje tam chyba magicznej literki E cos tam...i na przegladzie/kontroli moze byc cieplo
Klosz lampy golf 3
@charison jak to z ta literka E ?
@Duber klosz nie ma homologacji czy jak ?
@Duber klosz nie ma homologacji czy jak ?