PRZEKAZNIK DO TYLNIEJ WYCIERACZKI MK2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- krzysiek77
- Ma gadane
ale własnie w tym sęk ze ta pompa działała bo padły wtedy tylko wycieraki a spryskiwacz na przód i tył działał i on chyba cos tam zrobił ze jakby odciął sprysk na tył chyba no ale sie tego od niego z takich czy innych powodów poprostu nie dowiem...
myslalem ze moze wiesz co by to mogło byc innego...
tak czy owak dzieki za poświęcenie czasu![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
tak czy owak dzieki za poświęcenie czasu
![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
- krzysiek77
- Ma gadane
aleee u mnie jest ich tylko 12... (zdjęcie wczesniej jest) [masz na mysli ten 'namalowany' nr tak??]
a moze o jakich jesczze nie wiem???
![chytry :chytry:](./images/smilies/chytry.gif)
a moze o jakich jesczze nie wiem???
![blush :blush:](./images/smilies/blush.gif)
![chytry :chytry:](./images/smilies/chytry.gif)
Ostatnio zmieniony ndz kwie 30, 2006 21:42 przez DRU, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesz moze cos sie przypchalo.. Trudno powiedziec. Wyjmij pompke i obejrzyj ja dokladnie...DRU pisze:ale własnie w tym sęk ze ta pompa działała bo padły wtedy tylko wycieraki a spryskiwacz na przód i tył działał i on chyba cos tam zrobił ze jakby odciął sprysk na tył chyba no ale sie tego od niego z takich czy innych powodów poprostu nie dowiem...
Co Ty znowu z tym przekaznikiem 18 ? Wiesz chociaz do czego on jest ?krzysiek77 pisze:sprobuj zewrzec przekaznik 18 mi to pomogło
- krzysiek77
- Ma gadane
Przekaznik ten ma zwiazek z wycieraczka, ale nie chce mi sie na temat rozwodzic, bo u DRU na pewno jest z nim wszystko ok. W przeciwnym razie nie dzialala by tez wycieraczka, a nie sam spryskiwacz. Nie mowiac o innych rzeczach podlaczonych pod styk X...krzysiek77 pisze:nie wiem od czego jest aprzekaźnik nr18 ale u mnie elektryk go wyjął przeczyścił i zaczeła działać tylna wycieraczka ze spryskiwaczem
- krzysiek77
- Ma gadane