PRZEKAZNIK DO TYLNIEJ WYCIERACZKI MK2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- krzysiek77
- Ma gadane
ale własnie w tym sęk ze ta pompa działała bo padły wtedy tylko wycieraki a spryskiwacz na przód i tył działał i on chyba cos tam zrobił ze jakby odciął sprysk na tył chyba no ale sie tego od niego z takich czy innych powodów poprostu nie dowiem...
myslalem ze moze wiesz co by to mogło byc innego...
tak czy owak dzieki za poświęcenie czasu
tak czy owak dzieki za poświęcenie czasu
- krzysiek77
- Ma gadane
aleee u mnie jest ich tylko 12... (zdjęcie wczesniej jest) [masz na mysli ten 'namalowany' nr tak??]
a moze o jakich jesczze nie wiem???
a moze o jakich jesczze nie wiem???
Ostatnio zmieniony ndz kwie 30, 2006 21:42 przez DRU, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesz moze cos sie przypchalo.. Trudno powiedziec. Wyjmij pompke i obejrzyj ja dokladnie...DRU pisze:ale własnie w tym sęk ze ta pompa działała bo padły wtedy tylko wycieraki a spryskiwacz na przód i tył działał i on chyba cos tam zrobił ze jakby odciął sprysk na tył chyba no ale sie tego od niego z takich czy innych powodów poprostu nie dowiem...
Co Ty znowu z tym przekaznikiem 18 ? Wiesz chociaz do czego on jest ?krzysiek77 pisze:sprobuj zewrzec przekaznik 18 mi to pomogło
- krzysiek77
- Ma gadane
Przekaznik ten ma zwiazek z wycieraczka, ale nie chce mi sie na temat rozwodzic, bo u DRU na pewno jest z nim wszystko ok. W przeciwnym razie nie dzialala by tez wycieraczka, a nie sam spryskiwacz. Nie mowiac o innych rzeczach podlaczonych pod styk X...krzysiek77 pisze:nie wiem od czego jest aprzekaźnik nr18 ale u mnie elektryk go wyjął przeczyścił i zaczeła działać tylna wycieraczka ze spryskiwaczem
- krzysiek77
- Ma gadane