konserwacja nadwozia problem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam, wczoraj robiłem konserwację podwozia rzuciłem baranek na progi i spód oraz zalałem środek w progi do konserwacji profilów zamkniętych, wszystko kupione firmy BOLL, w progi wlewałem specjalnym pistoletem z taką rurką, mam problem zachciało mi się konserwować tylne nadkola i wyjąłem zaślepkę w tylnym nadkolu która się znajduję wewnątrz tam wysoko koło sprężyn, napsikałem trochę tej konserwacji i zauważyłem że poszło trochę do bagażnika tam koło lamp tylnych, problem polega na tym, że teraz w całym samochodzie śmierdzi jak choler... nie da się jeździć wietrzyłem cały dzień samochód i nic to nie dało, śmierdzi tym środkiem konserwującym z bagażnika, mam pytanie wywietrzeje ten smród z czasem czy brać się za rozbieranie i czyścić tam w bagażniku co zakonserwowałem? jak zdejmę tą wykładzinę przy lampach tylnych to widać tą białą maź na błotniku tylnym
dzisiaj przejechałem 200km z otwartymi szybami i tak czułem jeszcze smród, mało co mi łeb nie urwało, głowa aż boli, można fazę od tego dostać jak po maryśce
w Moskwie motocykliści smigają z maskami p-gaz na twarzy ciekawe jak by się wyglądało w takiej w samochodzie za kierą
hehehe chyba założę i będę po wawie tak śmigał pewnie żadna laska się nie oprze wsiąść do takiej golfiny
ten srodek boll do profili zamknietych u mojego ojca w pasku smierdzial caly tydz ale po 3dniach juz dalo sie wytrzymac
Sprzedam
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=345282
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=345282
ok thx kam mam nadzieje że za jakiś tydzień będzie normalnie bo nie chce mi się tam tego czyścić
nie wiem czy dobra porada moja bedzie, ale ja do rozpuszczalnika użyłem kawy...troche odkopuje temat ale mozesz sprobowac...nasypac do tylnej popielniczki