Wersje i edycje golfa MK2...
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
RD = 107 KM = KE-Jetronic
RV = 107 KM = Digifant
PF = 107 KM = Dififant
EV = 112 KM = K-Jetronic
PB = 112 KM = Digifant
Odpisz jaki masz. Sam jestem zainteresowany zakupem GTi 8V.
Uprzejmie proszę o opinie: ile pali, jak z częściami (ceny, dostępność)
RV = 107 KM = Digifant
PF = 107 KM = Dififant
EV = 112 KM = K-Jetronic
PB = 112 KM = Digifant
Odpisz jaki masz. Sam jestem zainteresowany zakupem GTi 8V.
Uprzejmie proszę o opinie: ile pali, jak z częściami (ceny, dostępność)
!!!...5 września 2020: 15 lat mojej obecności na forum VW GOLF...!!!
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
- paolo
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja mialem 1,8 8 V 107 PS z 91 roku....spalanie w lato w miescie przy normalnej jezdzie 8,5 - 8,6 litra trasa 7-8 zalezy jaka noga byl w takiej ladnej wersji Fire & Ice...ajj z ksiazka servisowa....od 1 wlascicielki ale juz sprzedany i coraz bardziej zaluje ! chcialem Mk3....juz szukam 2 tygodnie i nic godnego uwagi...pozdrawiam.
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
wersje golfa
Witam YGD a słyszales o wersji syncro z napedem na 4 kola?? jesli wiesz cos na temat tych golfow to poprosze o informacje dzieki
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: wersje golfa
syncrow MKII szło tylko z kilkoma silnikami tylko 1.8 poczowszy od gaźnika GU poprzez 1P na digifancie kończąc na PG w MKII i PG/1H w RallyeBRZOZA pisze:Witam YGD a słyszales o wersji syncro z napedem na 4 kola?? jesli wiesz cos na temat tych golfow to poprosze o informacje dzieki
Róznica w budowie nadwozia, wiekszy tunel srodkowy ze wzgledy na wał napędowy i mniejszy bagażnik
i ma bardzo fajną krótką skrzynie biegów, jakby ktoś iał samą skrzynkę z syncro moze byc uszkodzona to bym z chęcią zassal
www.vrservice.pl
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
Re: wersje golfa
Gdzieś wyczytałem, ze GT też miało krótszą skrzynię.Borys pisze:syncrow MKII szło tylko z kilkoma silnikami tylko 1.8 poczowszy od gaźnika GU poprzez 1P na digifancie kończąc na PG w MKII i PG/1H w RallyeBRZOZA pisze:Witam YGD a słyszales o wersji syncro z napedem na 4 kola?? jesli wiesz cos na temat tych golfow to poprosze o informacje dzieki
Róznica w budowie nadwozia, wiekszy tunel srodkowy ze wzgledy na wał napędowy i mniejszy bagażnik
i ma bardzo fajną krótką skrzynie biegów, jakby ktoś iał samą skrzynkę z syncro moze byc uszkodzona to bym z chęcią zassal
???
!!!...5 września 2020: 15 lat mojej obecności na forum VW GOLF...!!!