Jakie radio w kieszen mk4
Kolego a nie lepiej kupić kieszonkę montażową do CB http://www.strefakierowcy.pl/product/id ... a-cb-typ-5" onclick="window.open(this.href);return false; o wiele ładniej by się prezentowało niż wpychać radio w ori kieszeń
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
To jest właśnie taka ramka montażowa do 1DIN, tylko musiałem ją zmodyfikować. Yosan jest na tyle krótki że po przeróbkach tej kieszeni montażowej mogłem zamontować radio trochę głębiej i założyć na to oryginalną zaślepkę. Odkręcam tylko gruchę i zasłaniam radio.
Zresztą widać to na zdjęciach.
Zresztą widać to na zdjęciach.
- marcinotdi
- Mały gagatek
- Kontakt:
witam! też długo się głowiłem gdzie umieścić radio w moim mk 4, umieściłem je pod podłokietnikiem (przykręcone na krótkie wkręty do części którą mozna podnieśc), dość praktycznie, wszystkie pokrętła pod ręką, przy zaciąganiu ręcznego nie przeszkadza a w razie demontażu dziury pozostają niewidoczne!!
BO KAŻDY CHŁOPOK Z POLSKIEJ WSI JEŹDZI GOLFEM TDI ;)