tu nie ma co rozpatrywać, jak zostaje na dłużej trzeba działać.phanteon pisze:będzie rozpatrywana
a to naprawdę dużo zmieni znowu się w nim zakochaszphanteon pisze:Felga i gleba będzie
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
tu nie ma co rozpatrywać, jak zostaje na dłużej trzeba działać.phanteon pisze:będzie rozpatrywana
a to naprawdę dużo zmieni znowu się w nim zakochaszphanteon pisze:Felga i gleba będzie
trzymam kciukiphanteon pisze:.to wtorek/środa cooler zawita w aucie.
Pamiętaj, że kłamstwo powtarzane sto razy staje sie prawdą...mam nadzieję, że tym razem będzie to prawda.ledman pisze:trzymam kciuki
mi tuphanteon pisze:mam nadzieję, że tym razem będzie to prawda
Panie, z czym do ludzi. Ale jestem umówiony na zmiażdżenie przez pablowo-vikowo-błyskowo wiertarkę.Majiic pisze:Jechales na manni na 1/4 m?
chętnie zobaczęphanteon pisze:Panie, z czym do ludzi. Ale jestem umówiony na zmiażdżenie przez pablowo-vikowo-błyskowo wiertarkę.
Wynik jest do przewidzenia. Zostanie 3ci Niemiec zniszczony przez japońca.m.s pisze: chętnie zobaczę
Nie.ledman pisze:i jak, jest IC
phanteon pisze:Nie.
phanteon pisze:a zapierdzielam tak, że nalezy mi sie tyle, aby spełnić te marzenia o cabrio.
i za to się napijem.s pisze:pełnić te marzenia o cabrio
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 53 gości