[mk3] HCC homemade pomocy
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam. szukam i szukam i nie umiem się doszukać. Wiem, że raz tutaj gdzieś widziałem na forum golfika czarnego z HCC homemade. Proszę o zdjęcia takich lamp na aucie albo luzem obojętnie i ewentualne porady jak je zrobić od osób, które już to robiły. Z góry dzięki
- luki07
- _
- Kontakt:
HCC homemade pomocy
kupic na allegro lampy red white'y wsteczny psiknac czarnym sprayem do lamp a kierunek czerwonym, ewentualnie kupic folie do lamp ale sprayem chyba szybciej i lepiej
HCC homemade pomocy
no spray juz mam wlasnie przed chwilka kupilem. Chyba poprostu walne na ori lampy wsteczny sprayem a kierunek zostawie pomaranczowy.
HCC homemade pomocy
ale mam nadzieje ze raczej mi za takie lampki nic nie grozi ;>>? zadne odbieranie dowodu
-
- Użytkownik
- Kontakt:
HCC homemade pomocy
Jak pomalujesz środek na czarno a reszta seryjna ot dopiero się kolorowe jarmarki zrobią. Wadą pomarańczowego kierunku gdy malujemy na czerwono jest to ze co by nie robić będzie świecić na czerwono, ja dałem nawet takie zielone żarówki jak np. w sharanie i dalej lipa.
- RafaelloW007
- Forum Master
HCC homemade pomocy
kupujesz lampy z CLki, wsteczny zaklejasz folia na czarno, a kierunek folią na czerowno, tylko szukaj takiej folii czerwonej która jak najwiecej przepuszcza swiatło żeby Ci kierunek swiecil na pomaranczowo. Wychodzi taki efekt
pozdrawiam
pozdrawiam
HCC homemade pomocy
no ja wlasnie mam lampy z CL'ki . Tak sie zastanawiam czy zamiast sie z tym bawic (chociaż HCC bardzo mi sie zawsze podobaly) nie kupic HBM albo seryjnych z GT, golfa mam czerwonego tylko, ze wlasnie tych czerwonych golfow z dymionym tylem jezdzi masa a z takim HCC bym sie troche wyroznial.
RafaelloW007, rada jest bardzo dobra... folia kosztuje kilka zł
spróbuj jak Ci się spodoba efekt to będziesz z siebie dumny i portfel nie ucierpi a jak nie to wtedy poszukasz czegoś innego
spróbuj jak Ci się spodoba efekt to będziesz z siebie dumny i portfel nie ucierpi a jak nie to wtedy poszukasz czegoś innego
chyba ciężko będzie, u mnie w okolicy np nie ma czegoś takiego... ale forumowicze polecają użytkownika radmar chyba, który jest też użytkownikiem tego forum
ok wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi ) jak kupie folie i zrobie lampki to wrzuce fote pozdrawiam.