![Obrazek](http://img5.imageshack.us/img5/1589/20100819091.jpg)
na szybko zaraz po przełożeniu....
Moderator: G0 Karcio
goło i łysoKonradzikIV pisze:na szybko zaraz po przełożeniu....
gdzie to bo namierzyć nie mogętruckman pisze:Zobacz u trzeciego, fajnie wygląda.
tak sobie, ważne że w nocy chociaż coś widać bo ciągle to xenongoło i łyso
KonradzikIV pisze:na szybko zaraz po przełożeniu....
No jakoś tak dziwnie teraz jak jest jasnoDawca_Nerek pisze:goło i łyso![]()
A psze Ciem bardzoDawca_Nerek pisze:gdzie to bo namierzyć nie mogę![]()
![]()
Teraz po prostu dziwnie wygląda czarny grillprzyzwyczailiście się do czarnuchów z przodu i tyle :]
powiem szczerze że ori xenon w sreberku bardziej mi się podoba niż na czarno zrobiony - czarny nie ma takiego efektu w sobieDawca_Nerek pisze:goło i łyso
z cyklu: zamienił stryjek siekierkę na kijek!KonradzikIV pisze:przyzwyczailiście się do czarnuchów z przodu i tyle :]
tak ma byćKonradzikIV pisze:dla mnie jest ok, to najwazniejsze :]
Ty Ty Ty... a krzyża czasem nie bronisz ?Kulon pisze:powiem szczerze że ori xenon w sreberku bardziej mi się podoba niż na czarno zrobiony - czarny nie ma takiego efektu w sobie
o to to, on dobrze gadapelton pisze:tamten setup był bardziej wyrazisty i mocniejszy i nie mówimy o przyzwyczajeniach do czarnego ryja
Ty - a tam też byłeś taki mądry ?Scientist pisze:Ty Ty Ty... a krzyża czasem nie bronisz ?
tu trzeba będzie pomysleć bo otwieracz mk5 jest w chromieScientist pisze:i jeszcze ten czarny grill
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość