Później zrobię i napiszę co dokładnie wchodzi w skład, na weekend będę montował to postaram zrobić jakąś relację z montażuRomek84_44 pisze:a mnie interesuje temat tempomatu daj jakieś fotki jeszcze i opis co z czym i jak
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: G0 Karcio
Później zrobię i napiszę co dokładnie wchodzi w skład, na weekend będę montował to postaram zrobić jakąś relację z montażuRomek84_44 pisze:a mnie interesuje temat tempomatu daj jakieś fotki jeszcze i opis co z czym i jak
Z przodu to tylko ori albo H1 H1 smoked albo H4 smoked innych nie widzę do mojego samochodu, a projektory oklepaneKaoz pisze:Jeszcze o lampkach z przodu by kolega pomysłał ....
POOREK pisze:chętnie zobaczę jak wygląda z daleka ten czarny mat
Proszę bardzo, fotka na szybko w pracy robiona:konrad141 pisze:dał bys zdjecie golfa z przodu z oddległosci
Nie polecałem żadnychshibbyOP pisze:Z przodu to tylko ori albo H1 H1 smoked albo H4 smoked innych nie widzę do mojego samochodu, a projektory oklepaneKaoz pisze:Jeszcze o lampkach z przodu by kolega pomysłał ....
mam nadzieję że zadziała mam w sumie 2 zestawy więc może coś z tego wyjdzieDj Darecki pisze:Jestem ciekawy czy zadziała tempomat , bo u mnie jakoś nie chce działać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości