który ma co drugi przerobiony MK4 w Polsce i na świecieświeże oczka będą bardziej pasowały do wypolerowanego parapetu
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderator: G0 Karcio
który ma co drugi przerobiony MK4 w Polsce i na świecieświeże oczka będą bardziej pasowały do wypolerowanego parapetu
niemożliwegluszcz pisze:świeże oczka będą bardziej pasowały do wypolerowanego parapetu
sprzeda i kupi CalibreKulon pisze:ciekawe co bażanty jeszcze wymyślą
tak do końca niewiem o co ci chodzi ,i chyba nie myślisz o seryjnej klamce i piszesz ze żle wygląda bez klamki,sprecyzuj troche wypowiedz,pozdrawiam.Dawca_Nerek pisze:nie likwiduj obwódki, źle klapa wygląda bez klamki a tylko ze znaczkiem
Dawcy_Nerek chodzi chyba o tą obwódkę dookoła znaczka w MK5.trzeci5 pisze:tak do końca niewiem o co ci chodzi ,i chyba nie myślisz o seryjnej klamce i piszesz ze żle wygląda bez klamki,sprecyzuj troche wypowiedz,pozdrawiam.![]()
tak tak dokładnie o to chodziKamel pisze:Dawcy_Nerek chodzi chyba o tą obwódkę dookoła znaczka w MK5.
Mi osobiście też taki przeszczep do MK4 podoba się, ale z tą obwódką.
Na gładko tak jak u Ciebie jakoś tak dziwnie wygląda, ale może to kwestia przyzwyczajenia
ja tak właśnie miałem wcześniej ze to przetłoczenie było ale jakoś mi to się nie podobało i pozbyłem się go,moze gdybym klape omalował i zobaczył jak to by wyglądało w koloże to bym zostawil to przetłoczenie ,no ale jest jak jestDawca_Nerek pisze: może lepiej będzie jak wstawi łącznie z tym wytłoczeniem jak w mk5
http://img340.imageshack.us/i/s6303308.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;Dawca_Nerek pisze:trzeci5, a masz foto ?? poka jak to wyglądało
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 4 gości