[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
- barteKKK03
- V.I.P.
[golf mk2] by garyvw
[b][color=#330099]barteKKK03[/color][/b], byłeś wożony,tylko że już dawno zmienił właściciela,więc chyba temat powinien być zakończony i nowy właściciel miał założyć swój temat?
Re: [golf mk2] by garyvw
no to przecież jest w zakończonych projektach? :P a nowego tematu nie ma, bo widocznie właściciel nie odczuwa takiej potrzeby. ;)
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
[golf mk2] by garyvw
auto jest w Koszalinie ale posiada je Szczypior który kupił je od garegolapka666 pisze:jak to jest w koncu z nim? ja dalej widuje tego mk2 w koszalinie:/ albo myle je z innym mk2 z tego forum:/ swietnie sie prezentuje w ruchu
trochę się zmieniło a wygląda tak: http://www.nord-vag.pl/index.php/pl/4/show/19" onclick="window.open(this.href);return false;
[golf mk2] by garyvw
Myślę, że można reaktywować temat, co Gary?
1. Skoda Superb AWX
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
[golf mk2] by garyvw
juz nieaktualne, juz wrocilidgray pisze:auto jest w Koszalinie ale posiada je Szczypior który kupił je od garego
rondell, narazie nie bedzie wiekszych zmian,jak sie cos ruszy to mozna bedzie dalej z koksem leciec
pozdr
[golf mk2] by garyvw
a no tak ze znów jest właścicielem białasa
Vr6 24v http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=328873
- WhyMe?
- Użytkownik
- Kontakt:
[golf mk2] by garyvw
Super gofer, widać że autor tematu dożo w niego wsadził pracy i serca
http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-aeb- ... bo-231506/" onclick="window.open(this.href);return false;
[golf mk2] by garyvw
heheh gratulacje fajnie ze miłość do mk ii zwyciężyła
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
[golf mk2] by garyvw
WhyMe?, dzieki
Marszall, jest tak jak napisal Virus177, odkupilem golfa, a odnosnie milosci do mk2 to mi nigdy nie minela, po bialym mialem 3 inne mk2 , ale na zadnym nie zalezalo mi tak jak na bialym, dlatego jak tylko dowiedzialem sie,ze moze do mnie powrocic nie zastanawialem sie dlugo i zanabylem go po raz drugi , moge dodac tylko to,iz ciesze sie ,ze po mnie autko zanabyl szczypior,ktory autko utrzymal w naprawde fajnym stanie za co wielkie dzieki
pozdr
Marszall, jest tak jak napisal Virus177, odkupilem golfa, a odnosnie milosci do mk2 to mi nigdy nie minela, po bialym mialem 3 inne mk2 , ale na zadnym nie zalezalo mi tak jak na bialym, dlatego jak tylko dowiedzialem sie,ze moze do mnie powrocic nie zastanawialem sie dlugo i zanabylem go po raz drugi , moge dodac tylko to,iz ciesze sie ,ze po mnie autko zanabyl szczypior,ktory autko utrzymal w naprawde fajnym stanie za co wielkie dzieki
pozdr
[golf mk2] by garyvw
ja właśnie też zastanawiam sie nad kupnem białego golasa w fabrycznym stanie ale na wąsko
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514