Na trasie ganiałem sie troche z audi a3 W Pewnym momencie zatrzymały nas swiatła na 3 pasmówce
I wiadomo co sie bedzie działo
TCS off
Czekamy na zielone
1 bieg start wyszedł mi całkiem całkiem i jedziemy równo
2 bieg pocisnałem do około 4 tys i jestem jakies 0,5 dł z przodu
3 bieg (własnie u mnie ta 3 jest zajebi*** biegiem) pocisnałem ponad dł do przodu
4 bieg sukcesywnie oddalałem sie od a3
skonczyłem gdzies tak przy okolo 180 km/h gdzie byłem ponad 5-6 dł z przodu
Na nastepnych swiatłach dowiedziałęm sie ze 2.0 tdi 170 seria
Leon FR 1:0 Audi A3
Jest dobrze Bedzie lepiej po korekcie softu
Seat Leon FR ARL+ vs. Audi A3 2.0 TDI 170 KM
No taki 170KM idzie bardzo nieźle, więc gratki! Sam zastanawiam się nad czipsem jak mam przegrywać z Leonami
Forest89 nawet po programie możesz mieć ciężko z ARL+ Najlepiej odrazu wyciąc FAP bo ogranicza zabawę przy robieniu programu
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ij7GrSMpcAY[/url]
Dokladnie, szczegolnie, ze 2.0 tdi 170 koni czesto nie trzymaja serii i wypluwaja 150 koni
Re: Seat Leon FR ARL+ vs. Audi A3 2.0 TDI 170 KM
to nie jest regula ale zdarzaja sie takie przypadki. wydaje mi sie ze wszystkie 2.0tdi z 2008r+ beda dobrze trzymac serie i dobrze sie chipowacLakier pisze:Dokladnie, szczegolnie, ze 2.0 tdi 170 koni czesto nie trzymaja serii i wypluwaja 150 koni
ostatnio pojawil sie wykres a3 sportback 2.0 170ps. w serii wyszlo 190ps po sofcie 210. wydaje mi sie, ze arl po sofcie nie da rady ( 8v vs 16v , znacznie lepszy przebieg mocy/momentu w 2.0tdi ).
vw > all
majkitdi, Myslałem o golfie 2.0 tdi ale jednak wolałem stara sprawdzona jednostke Można powiedzieć ze na swoj sposób kultową nie przecze ze 2.0 tdi po sofcie raczej by mnie objechało
Grunt ze kill jest Deszcz juz nie pada wiec trzeba bedzie popróbowac sie z innymi autkami
Grunt ze kill jest Deszcz juz nie pada wiec trzeba bedzie popróbowac sie z innymi autkami
Re: Seat Leon FR ARL+ vs. Audi A3 2.0 TDI 170 KM
W Golfie jest ta sama jednostka co w A3, silnik o oznaczeniach BMN.Gumis_Krk pisze:majkitdi, Myslałem o golfie 2.0 tdi
Swojego co prawda nie mierzyłem. Ale znajomy mojego znajomego ma 2.0 TDI 170KM z 2006r i jemu na hamowni pokazało ciut ponad 180KM