Ale za to masz do przodu kawal robot bo zmiast bawic sie pssst psssyt to bys sie do roboty wzial i dawno by Golfik latal jak ta lala. Dodac mozesz,ze wiazka polutowana do lampek tylko ladnie kostki zalej klejem 2skladnikowym zeby blaszki dobrze siedzialy juto dam fotki wiazek bo dzis juz padam1 6 D pisze:No bawiłem się airem na ciśnieniu w butli 6,5 bara. Sam bo wszyscy mieli inne ważniejsze sprawy i nie ma przez to fotek
[Gollf MK2] Golf GTD od 1 6 D
Moderator: G0 Karcio
Golf GTD od 1 6 D
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
Golf GTD od 1 6 D
Sie dzieje dobrze ,ze cie chlopaki motywuja do dzialanie ,bo faktycznie golfa szkoda do garazowych prezentacji.
Golf GTD od 1 6 D
Dzisiaj wymontowałem szybę przednią i poszukiwałem rdzy w podszybiu, w sumei tak bardzo nie było przerdzewiałe, woda prawdopodobnie lała się przez brakującą śrubę mocującą silniczek wycieraczek:
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Golf GTD od 1 6 D
1 6 D, ewentualnie mozesz jeszcze luknac pod uszczelke co idzie po dachu i w blotnik u mnie pod ostatnia spinka byla dziurka i tam tedy woda dostawala sie do srodka
Ostatnio zmieniony ndz wrz 05, 2010 22:03 przez robal264, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Golf GTD od 1 6 D
Nawet nie pochwaliłeś nagłego ataku z flexem w ręku, ciuś ciuś Powoli do przodu, zapowiada się że będę miał niedługo trochę wolnego czasu
https://www.facebook.com/GolfPirelli/
- abrams
- VR6 Driver
- Kontakt:
Re: Golf GTD od 1 6 D
Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Golf GTD od 1 6 D
W Golfie trwa rozbiórka, zdjąłem listwy dachowe do malowania podszybia i trochę skopałem sytuację druciakiem:
Mam przy okazji pytanie jak wypełnić ubytek rantu do mocowania szyby, najgorzej jest obok wycieraczki na środku auta, przy okazji też pytanie czy cały lakier z podszybia usuwać. Dziś zostały też przez lolę założone prowadnice do tylnych zagłówków.
Mam przy okazji pytanie jak wypełnić ubytek rantu do mocowania szyby, najgorzej jest obok wycieraczki na środku auta, przy okazji też pytanie czy cały lakier z podszybia usuwać. Dziś zostały też przez lolę założone prowadnice do tylnych zagłówków.
- abrams
- VR6 Driver
- Kontakt:
Golf GTD od 1 6 D
Spawanie1 6 D pisze:Mam przy okazji pytanie jak wypełnić ubytek rantu do mocowania szyby
Jeśli rudego pod nim niema to nie....1 6 D pisze:przy okazji też pytanie czy cały lakier z podszybia usuwać.
spachla .... szlifen, podklad czarny
zresztą.... może zaraz tu za spamują lakiernicy
Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM