Witam
Mam pytanie do osób ktore posiadaja climatronika w mk3, passacie b4. znalazłem schemat ale nie potrafie tego rozszyfrowac. Może kto by mi to sprawdził?
gdzie, do czego idzie przewod od sterownika wentylatorów z miejsca T10/1?
ze schematu wynika że jest to jakaś pompka cieczy chlodzacej jakas dodatkowa... ( wiem ze w nowszych silnikach montowali cos takiego aby po wylaczeniu silnika ciecz dalej krazyła w układzie ) schemat mam od vr6 wiec moze tam tez cos takiego montowali?
ja mam 1,8 ABS i czegos takiego nie posiadam...
Kto ma climatronica? pytanie o T10/1
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
tylko w VR 6 jest dodatkowa elektryczna pompa cieczy chłodzącej, ABS i żaden inny silnik z tych lat o ile wiem niema
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- macbu
- Użytkownik
- Kontakt:
dzieki za konkretna odbpowiedz...
orientujesz sie moze jeszcze w sprawie panelow clinatronika?
chodzi o to ze sa dwa rodzaje z "OFF" i funkcja "ECON"
czy jezeli byl wczesniej OFF i wymienilbym tylko caly sterownik (panel) na taki z funkcja "ECON" czy bedzie to działac?
orientujesz sie moze jeszcze w sprawie panelow clinatronika?
chodzi o to ze sa dwa rodzaje z "OFF" i funkcja "ECON"
czy jezeli byl wczesniej OFF i wymienilbym tylko caly sterownik (panel) na taki z funkcja "ECON" czy bedzie to działac?
Macbu