[GOLF MK4] by szczep, KW_Lorinser_WOB_Hella_US'y
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[MK4] by szczep_lampy US GTI
TasaK pisze:Lampki wyglądają kozacko, taka żywa czerwień. Też takie chce
http://www.allegro.pl.." onclick="window.open(this.href);return false;.
auto widziałem na mani - jest kozak :]
pozdrawiam właściciela
[MK4] by szczep_lampy US GTI
Jedno słowo szczep zajebiste, już wcześniej wspominałem brakowało mi tego w nim
[MK4] by szczep
czwartkowy mały spontan, miałem jechać na oględziny ,a wyszło jak wyszło KW INOX V1 dodatkowo dorobione dziś przednie nakrętki bo stare się zapiekły i nawet palnik nie pomógł
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[MK4] by szczep KW INOX
szczep, daj znać jak w porównaniu z obecnym gwintem sam myślę o zmianie ale na KW v2
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
[MK4] by szczep KW INOX
Napewno bedzie duzo lepiej niz na poprzednim gwincie, i ten kolor prawie róż
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[MK4] by szczep KW INOX
Mam taki sam. Jest twardo ale spoko się jeździ. Tylko szkoda że przodu nie da sie dużo opuścić.
Nim załozysz zobacz czy masz dokręcone nakrętki trzymające amor w obudowie bo lubia sie popuszczać i umnie się tłukło - myślałem że kupiłem rozwalony gwint
Nim załozysz zobacz czy masz dokręcone nakrętki trzymające amor w obudowie bo lubia sie popuszczać i umnie się tłukło - myślałem że kupiłem rozwalony gwint
Re: [MK4] by szczep KW INOX
po pierwszych jazdach jestem mega zadowolony, już wiem czym różni się "tani gwint" od "drogiego", twardość w porównaniu do Ta jest większa, lepiej zawieszenie wybiera nierówności jest o niebo lepiej niż wcześniej, jedynym minusem jest dość mała regulacja na przodzie, mam skręcone na max i jest o jakieś 8mm wyżej niż na Ta Technixie, ale po zimie wylecą helpery i będzie można zejść niżejKonradzikIV pisze:szczep, daj znać jak w porównaniu z obecnym gwintem sam myślę o zmianie ale na KW v2
[MK4] by szczep KW INOX
A co wujek Piotrek w wujkiem Jurkiem mówili!!! Wywal helepry Ale fakt faktem w koncy Golfik to prawdziwy ping pong rodem made in czajna... odbija się na asfalcie jak należy. TA jest rozwiazaniem tanim zamiast zwyklego zawiasu do max gleby sie nie dadaje. W końcu siedzi tam to co powinno siedzieć. Szkoda,ze nie ma regulacji twardości ale to chyba będzie w następnym zawiaśie.szczep pisze: jedynym minusem jest dość mała regulacja na przodzie, mam skręcone na max
Golfina zacna takie moje zdanie
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
Re: [MK4] by szczep KW INOX
Zacna to malo powiedziane,pamietam jak nie tak dawno jeszcze Szczep zaczynal wspominac dopiero o zmianach ,a tu prosze w tak krotkim czasie taki rodzyn,jeszcze raz wielkie gratki.PzdrWegiel pisze:Golfina zacna takie moje zdanie