Audi B4 Brylantowa czerwień by Żeton
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- zeton
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a wiec tak panowie dawno mnie tu nie było z racji braku czasu i ogólnej hmm... z reszta sam nie wiemmm
Danijel co to za lakier to faktycznie nie wiem tak jak kolega CIENKII napisał jedyne co wiem to jest kolor z motoru i jest go 5 odcieni i to ze najpierw całe auto było malowane na srebrny metalik a następnie tym niesamowitym kolorem
kacper85 Dokładnie tak jak piszesz upodobniony do RS2 mnie również to bardzo się podoba i pewnie z racji tego ze właściciel który to auto robił nadal by żył to samochód był by nie do wyrwania jest jeszcze jedna identyczna jak moja u nas z tym ze w ori kolorze i z silniczkiem 2,8 V jak kiedyś się zgadamy na foty to zapodam do tematu A co do forum audi to jestem zarejestrowany tylko nie mam tematu ale w najbliższym czasie się to zmieni
starko87 Powiem tak wnętrze jest naprawdę super bardzo podoba mi się jasny kolor z tym ze na zdjęciach nie widać tego ze jednak troszkę zniszczone zostało przez poprzedniego właściciela który odkupił to auto z rak prawowitego właściciela i był taki czas ze autkiem latało dużo ludzi po prostu kto chciał to miał ale u mnie ma już spokój nikt po za mną nim nie lata a co do navi to docelowo będzie co innego bo szczerze powiem ze navi nie działa jest uszkodzona działa tylko jako radio i do tego daje bardzo nie ładny sygnał i w aucie gra jak z Kasprzaka do tego jeszcze mam dvd w schowku które również zajmuje troszkę miejsca co będzie to okaże się w trakcie prac nad autkiem na pewno coś na 2 DIN i z DVD
P.S wszystkim dziękuje za pozytywne opinie autko będzie można obejrzeć na najbliższej VW-MANI jeszcze raz dzięki i pozdraVWiam
Danijel co to za lakier to faktycznie nie wiem tak jak kolega CIENKII napisał jedyne co wiem to jest kolor z motoru i jest go 5 odcieni i to ze najpierw całe auto było malowane na srebrny metalik a następnie tym niesamowitym kolorem
kacper85 Dokładnie tak jak piszesz upodobniony do RS2 mnie również to bardzo się podoba i pewnie z racji tego ze właściciel który to auto robił nadal by żył to samochód był by nie do wyrwania jest jeszcze jedna identyczna jak moja u nas z tym ze w ori kolorze i z silniczkiem 2,8 V jak kiedyś się zgadamy na foty to zapodam do tematu A co do forum audi to jestem zarejestrowany tylko nie mam tematu ale w najbliższym czasie się to zmieni
starko87 Powiem tak wnętrze jest naprawdę super bardzo podoba mi się jasny kolor z tym ze na zdjęciach nie widać tego ze jednak troszkę zniszczone zostało przez poprzedniego właściciela który odkupił to auto z rak prawowitego właściciela i był taki czas ze autkiem latało dużo ludzi po prostu kto chciał to miał ale u mnie ma już spokój nikt po za mną nim nie lata a co do navi to docelowo będzie co innego bo szczerze powiem ze navi nie działa jest uszkodzona działa tylko jako radio i do tego daje bardzo nie ładny sygnał i w aucie gra jak z Kasprzaka do tego jeszcze mam dvd w schowku które również zajmuje troszkę miejsca co będzie to okaże się w trakcie prac nad autkiem na pewno coś na 2 DIN i z DVD
P.S wszystkim dziękuje za pozytywne opinie autko będzie można obejrzeć na najbliższej VW-MANI jeszcze raz dzięki i pozdraVWiam
pozdro kolego
mijałeś mnie na obwodnicy 3miasta, pomrugane awaryjkami i długimi
ledman,
prawdopodobnie w drodze z Maniipozdro kolego
- GTI EDITION -
- zeton
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ledman dokładnie tak mijaliśmy się ja po mani leciałem jeszcze jaj.... podmyć w naszym polskim morzu po całej tej zabawie pozdro i do zobaczyska za rok
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Auto na Mani zaparkowane można powiedzieć na przeciwko mnie... Robi szałłł... Lakierek perełka fela świeczka poprostu ideał
Mój "EX" Dragon:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=164954
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=164954
auto podobno ma załozone czerwone neony pod spodem nie wypowiada sie w temacie bo mu teraz wstyd
ale jednak Twoja morda bardziej pasuje do golfa
ale jednak Twoja morda bardziej pasuje do golfa
- GTI EDITION -
Re: Audi B4 Brylantowa czerwień by Żeton
CIENKII pisze:ale jednak Twoja morda bardziej pasuje do golfa
Hehehe zgadzam się w 100% tak wogóle to chyba ja nawet powiedziałem przy piFfie :
- zeton
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
CIENKII dokładnie tak mam czerwone neony i do tego wszystkiego jeszcze ze dwa w bagażniku ale one są lepsze niż te pod spodem bo są różowe w kwadratowe kropki a tak całkiem poważnie w audi nic szczególnego się nie dzieje ostatnio była regeneracja łożysk kół tylnych ale bez sensu żebym to dodawał i zaśmiecał tym forum wymieniłem jeszcze olej w skrzyni i najważniejsze prawie całe audio zostało zmienione jak dokończę to zapodam fotki pozdravwiam
- szyszka1981
- vw rullezzzz!!!!
- Kontakt:
furka zajebista kolor kozak tylko nie wiem kiedy bede miał okazje oblukac na zywo??
[b]moje mk3[/b]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=199448
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=199448
Kiedy mody w silniku? a i co tam już masz dłubniętego?
Mój mk2 z VR6 TURBO pod maską http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=372052
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
- zeton
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Audi B4 Brylantowa czerwień by Żeton
kurde a jednak się wydało no nic przyznaje się no..no...no ale mi się to podobazielu pisze:Ty no jak nie masz jak kolega robił foto z ukrycia i masz
jak będziesz u nas w NS to odezwij się jak będę miał czas to podjadę do ciebieszyszka1981 pisze:furka zajebista kolor kozak tylko nie wiem kiedy bede miał okazje oblukac na zywo??
mody morze teraz na zimę nie wiem sam najpierw muszę ogarnąć skrzynie biegów do końca a co jest po modzone to sam nie wiem ale wiem tyle ze seryjne 90siatki w manuału to zjadam swoim automatem ostatnio zdążyło się nawet zjeść A6 2,5 tdi 115ps tak wiec na razie mi starczyDzikuvip pisze:Kiedy mody w silniku? a i co tam już masz dłubniętego?