A więc jak w temacie, ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem Golfika MK4 "The Jamaican" możliwe że ktoś go kojarzy ??

Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
truski8 pisze:org. było 1.4 lecz po swapie jest 1.8T 180km od Seata Leona Cupra
mój błądRafalek114 pisze:truski8 pisze:org. było 1.4 lecz po swapie jest 1.8T 180km od Seata Leona Cupra
ciekawa sprawa ..tzn pierwsze slysze zeby w seacie cupra byl silnik 180km ,ale najwidoczniej cos mnie ominelo . Wiec moze od poczatku kolego tak zebys wiedzial z jakiego samochodu masz motor i zebys nie pisal glupot . Pierwsza sprawa to jezeli seat cupra 1m to tylko 2,8 24v czyli 204km , jezeli 1,8t 20v APP lub AUQ to poprostu seat leon "ewentualnie pakiet top sport" -czyli silnik 180konny. A jezeli juz cupra i 1,8t to tylko cupra "R" i wtedy to juz motor BAM , APX itp czyli 224km .
Kolejna sprawa to fajnie ze krzyska polecaja osoby ktore nawet programu u niego nie zrobily - ciekawa sprawa. Naturalnie nie mowie o Radku bo jego mk4 mozna zobaczyc na stronie GTO.
ps podpisuje sie pod kolegami -jezeli stroic to pewnie dobrze by bylo zrobic to u krzyska
Scientist pisze:z Wałbrzycha to najbliżej miałbys chyba do Wrocka, do Jacka aka evolution.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość