Sworzen wymiana..
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Sworzen wymiana..
Witam panowie mam dość taki problem nie problem ale mnie drażni bo raz w roku wymieniamy sworzen albo lewy albo prawy zbliżenia się przegląd lekko tnie mi opony a dla swojego dobra chciałbym to zrobić. Wspomnę jeszcze ze wymienialem na najtańsze poleccie mi jakaś firmę bo jest to dość drażniące. Czy to jest powód tandetnego zamiennika cze inna wada????
Ostatnio zmieniony ndz wrz 19, 2010 11:51 przez Harry Harry, łącznie zmieniany 1 raz.
Swozen wymiana..
Harry Harry, co dobre to kosztuje! http://moto.allegro.pl/trw-sworzen-waha ... 03303.html" onclick="window.open(this.href);return false; Ty kupujesz takie to i taki efekt Taniej niż regeneracja http://moto.allegro.pl/nowy-sworzen-wah ... 73331.html" onclick="window.open(this.href);return false; śmieszne nazwy Noname itp A co do powodu zużycia ,odpowiedz sobie sam!tym bardziej ze na stacji powiedział by ci diagnosta co jeszcze jest zużyte prawda??? W końcu za to mu płacisz!Harry Harry pisze:Czy to jest powód tandetnego zamiennika cze inna wada??
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Sworzen wymiana..
Tak,ale jazda po dziurach zapewne też się do tego przyczynia.Harry Harry pisze:Czy to jest powód tandetnego zamiennika
Kup TRW lub SWAG.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Sworzen wymiana..
A duża jest różnica jakości miedzy tymi firmami? Bo SWAG znalazłem za 29zl te drugie 44zl
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt: