Proszę i kto to mówi....tam gdzie zaczyna się pasja kończy się ekonomia .....
Dawca_Nerek,
to mam rozumieć że zona rządzi hejak żona pozwoli
Moderator: G0 Karcio
Proszę i kto to mówi....tam gdzie zaczyna się pasja kończy się ekonomia .....
to mam rozumieć że zona rządzi hejak żona pozwoli
czajaa22 pisze:gluszcz,Proszę i kto to mówi....tam gdzie zaczyna się pasja kończy się ekonomia .....
Dawca_Nerek,to mam rozumieć że żona rządzi hejak żona pozwoli
no jasne, słyszałem, że skończyli wstawiać już jedną ćwiare, wzięli się właśnie za drugą! Projekt idzie pełną parąScientist pisze:dzieje sie cos w tym padle ?
teraz będzie przód od tego lełona a tył od golfa ! ha ! nikt z Was gamonie tak nie ma...KoVal90 pisze:no jasne, słyszałem, że skończyli wstawiać już jedną ćwiare, wzięli się właśnie za drugą! Projekt idzie pełną parą
KonradzikIV pisze:teraz będzie przód od tego lełona a tył od golfa ! ha ! nikt z Was gamonie tak nie ma...
przód cupra /tył 337........Marcinek pisze:a ja coś wiem ... ale nie powiem.. ale powiem jedno! Wszystkim oczy wyskocza na wiosne co nie Konrad??
nie ukrywam że ten swap był w zupełności nie zaplanowany, tym samym nie do końca jestem przygotowany finansowo ale po rozmowie z Dominikiem z TTC stwierdziliśmy że na obecnym etapie dobrze będzie przygotować auto pod BigT. Silnik to ARL, w którym trzeba będzie zrobić rozrząd + pompę wody, sprawdzić inne rzeczy do tego dochodzi masa duperelek związanych ze swapem więc zobaczymy jak to będzie szło i ile będzie kasy na to wszystko. Jeśli kasa pozwoli na pewno pojawi się kompletny nowy dolot i przelotowy wydech a BigT będzie musiało poczekać na wiosne...masakra pisze:KonradzikIV, wrzucasz serie ARL ? czy + BRD, a może + GT22 ?
kupił... łejej...Antonioo pisze:łejej tyle tu stron ze niechce mi sie szukac wiec pytam... Ty kupiłeś ten czarny ksenon? czy sam go robiłeś?
no właśnie widzę, że grzecznie piszesz, że Ci się nie chce szukać, więc grzecznie Ci odpowiedziałem. Czy nie jesteś usatysfakcjonowany z mojej odpowiedzi?Antonioo pisze:nie łejej.. grzecznie sie pytam a Ty już musisz powtarzać po mnie :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości