[mk3 wnetrze] pytanie o kopertowki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- krzysztofpuzia
- _
- Auto: vw golf mk4 kombi
- Silnik: axr
takie pytanie:
czy kopertowki w przednie drzwi bylu takiej samej wielkosci/dlugosci zarowno w wersji 3d jak i 5d?
i czy w wersji z welurem material byl tylko szary czy byly wersje czarne??
czy kopertowki w przednie drzwi bylu takiej samej wielkosci/dlugosci zarowno w wersji 3d jak i 5d?
i czy w wersji z welurem material byl tylko szary czy byly wersje czarne??
vw golf mk4 variant 1,9 tdi axr
krzysztofpuzia, kopertówki są takie same
były czarnekrzysztofpuzia pisze:i czy w wersji z welurem material byl tylko szary czy byly wersje czarne??
krzysztofpuzia,
Już wiele razy było pisane, że kieszenie boczne drzwi pasują z 5d do 3d i na abarot, co do kolorów, głownie wychodziły czarne, ale można też trafić kawe z mlekiem i szare ale szare to już naprawde rzadkość, bo wychodziły tylko z szarą, siwą skórą.
Już wiele razy było pisane, że kieszenie boczne drzwi pasują z 5d do 3d i na abarot, co do kolorów, głownie wychodziły czarne, ale można też trafić kawe z mlekiem i szare ale szare to już naprawde rzadkość, bo wychodziły tylko z szarą, siwą skórą.
- krzysztofpuzia
- _
- Auto: vw golf mk4 kombi
- Silnik: axr
OCIU,
dzieki wielkie za odpowiedzi i uswiadomienie w temacie
ja znalazlem szare/siwe w wersji z szarym welurem w vento.
dzieki wielkie za odpowiedzi i uswiadomienie w temacie
ja znalazlem szare/siwe w wersji z szarym welurem w vento.
vw golf mk4 variant 1,9 tdi axr
takie pytanie w okolicy tematu - jakie wtyczki są do kopertówek? tj czy jakieś ogólnie dostępne pasują ??
Są na 2 piny, chcesz to moge Ci na PW, albo tutaj fotke pstryknąć, bo mam takie wiązki na wierzchu.
Re: [mk3 wnetrze] pytanie o kopertowki
Możesz wykorzystać wtyczki od ori głośników - pasują..:VoyteQ:.. pisze:takie pytanie w okolicy tematu - jakie wtyczki są do kopertówek? tj czy jakieś ogólnie dostępne pasują ??
OCIU, dzięki za pomoc, odpowiedź Starewicz mnie w 100% satysfakcjonuje
Starewicz, dzięki wielkie
Starewicz, dzięki wielkie
Nie ma sprawy! Sam to niedawno przerabiałem Plusem głośnikowych wtyczek jest to, że są mniejsze i cieńsze od oryginalnej do kopertówek.