dla tych co beda pisali ze SDi to niemozliwe( mam pomodzone tdi a sdi to taki joke).
ja mam u siebie okolo 120 koni wiec roznica 5 koni i takiej masy napewno jest nie adekwatna do szybkosci wyprzedania. gdyby to bmw mialo 115 koni to sadze zebym je duzooo szybciej wyprzedzil.bastek016 pisze:524 TD to było ma 115 koni
masz jakis kompleks? gdzie ja napisalem ze ono mialo 116 koni? ajaj potwierdza sie to ze do szkoly chodziles po to by mama nie krzyczyala. zajmij sie swoim kwadratowym toledo. czytaj ze zrozumieniem, no ale niestety.....wronek1 pisze:116 koni w budzie e34 to raczej seria 1z objezdza.
Gratuluje ,niewarygodny kill , co bedzie nastepne ? Trabant 1.1 ?
ps: chciałbym zobaczyc twojego seryjnego 1Z ktory daje rade takiej bmwwronek1 pisze:116 koni w budzie e34 to raczej seria 1z objezdza.
Gratuluje ,niewarygodny kill , co bedzie nastepne ? Trabant 1.1 ?
mysle ze e34 525 tds to dosc dobry przeciwnik konie wiecej ale masa wieksza. asz powiadasz kiedys z passatem sie scigalem asz i wygralem mam tez na swoim koncie 2 golfy gti 115 konnestolniczkow pisze:arturkw, ja też tego nie rozumiem po co Ty opisujesz takie kille. Objeżdżasz słabsze i cięższe auta i jeszcze się dziwisz, że Ci się udało? Nawet jak to było 2.5tds to nie powinieneś mieć problemów, złap się z jakimś ASZ w budzie MK4 albo A3 i wtedy się jaraj jak Ci się uda takiego łyknąć a kille na słoniach lepiej sobie daruj.
143 konie i około 1600 wagi.Damian1000 pisze:kolego 2.5 tds ma ok 140 koni
I jedno i drugie ma gorszy stosunek mocy do masy od Twojego auta... Zdrowy ASZ będzie miał koło 140km i powyzej 300Nm w 3 drzwiowej budzie MK4 lub A3 już jedzie elegancko i taki przeciwnik to jest coś. A ośmiozaworowe GTI to się tylko turlają - wiem bo mamarturkw pisze:kiedys z passatem sie scigalem asz i wygralem mam tez na swoim koncie 2 golfy gti 115 konne
a skąd Ty wiesz jak ja sie uczyłem i jakie mam wykształcenie ?? wróżką jestes? uważaj zebys sie nie zdziwiłarturkw pisze:masz jakis kompleks? gdzie ja napisalem ze ono mialo 116 koni? ajaj potwierdza sie to ze do szkoly chodziles po to by mama nie krzyczyala. zajmij sie swoim kwadratowym toledo. czytaj ze zrozumieniem, no ale niestety.....wronek1 pisze:116 koni w budzie e34 to raczej seria 1z objezdza.
Gratuluje ,niewarygodny kill , co bedzie nastepne ? Trabant 1.1 ?![]()
a moze i nastepny bedzie trabant. kto wie kto wie moze kiedys trafie na ciebie i na taki zielony kwadratowy karawanchociaz ostatnio slyszalem stwierdzenie ze toledo smigaja emerytowani Sbcy hehe powaga nie zmyśliłem tego
moze od dziadzia dostales:)
no wiesz pasek mojego znajomka ma wbite w dowód 1550 a na hamowni wyplul w serii 142 konie.stolniczkow pisze:I jedno i drugie ma gorszy stosunek mocy do masy od Twojego auta... Zdrowy ASZ będzie miał koło 140km i powyzej 300Nm w 3 drzwiowej budzie MK4 lub A3 już jedzie elegancko i taki przeciwnik to jest coś. A ośmiozaworowe GTI to się tylko turlają - wiem bo mam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość