Nic tylko pogratulować przebiegusagano88 pisze: Nic dziwnego, ze zawias sie skonczyl, w koncu przy przebiegu 765428... to normalka
MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
Re: MKIV Variant by truckman
MKIV Variant by truckman
sagano88, jaki cwaniak przecież teraz jest 25 kg amortyzatorów w bagażniku więc jest niżej.
Fenomen89, mikrostyk będzie robił mi pekol. Podobno w pakiecie taniej
Fenomen89, mikrostyk będzie robił mi pekol. Podobno w pakiecie taniej
- Fenomen89
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
haha a gdzie i kiedy to będziecie robić?truckman pisze:Fenomen89, mikrostyk będzie robił mi pekol. Podobno w pakiecie taniej
MKIV Variant by truckman
Szefie coś Ty tam naładował w tym Brico do tego autka że tak nisko siedzi?? Zaprawę wozisz???
Ale dobrze wygląda. I z bliska i z daleka. No i sponsored by scooby doo... Nawet szczuras znalazł swoje miejsce tylko ktoś Ci popsuł klapę tylnią... Taki ból ale może trafisz US-a do kompletu
Ale dobrze wygląda. I z bliska i z daleka. No i sponsored by scooby doo... Nawet szczuras znalazł swoje miejsce tylko ktoś Ci popsuł klapę tylnią... Taki ból ale może trafisz US-a do kompletu
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- andrzejr2006
- Ma gadane
MKIV Variant by truckman
ty się nie śmiej tylko płacz bo twoje PD tyle nie zrobiskomi pisze:Nic tylko pogratulować przebiegu
- andrzejr2006
- Ma gadane
MKIV Variant by truckman
truckman,
miałeś już taką sztywną pokrywe schowka w bagażniku czy doposażałeś?
miałeś już taką sztywną pokrywe schowka w bagażniku czy doposażałeś?
Siedzi okrutnie dobrze... Wrzucaj foty i nie mów że nie bo coś tam. Auto widziałem, że czystemiko pisze:truckman, pokaż jak wariat leży
MKIV Variant by truckman
Było napisane z przodu, miałem schowki od początkumiałeś już taką sztywną pokrywe schowka w bagażniku czy doposażałeś?
steniu4, no i postaw auto pod pracą, od razu wypatrzą. Nie ma co pokazywać, bo przód jest za wysoko, wchodzi spokojnie scyzoryk, a co najgorsze widać bieżnik
Lekko się skoryguje jutro i będzie malina
Zresztą sami patrzcie, aż wstyd tak auto mieć wysoko
- miko
- black point
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
truckman, ty tu nie marudź tylko pokaż jak całe auto wygląda bo wiem że czesze cyce
No pod pracą... Jak zawsze stało z przodu, tak teraz chowasz z tyłutruckman pisze:Było napisane z przodu, miałem schowki od początkumiałeś już taką sztywną pokrywe schowka w bagażniku czy doposażałeś?
steniu4, no i postaw auto pod pracą, od razu wypatrzą. Nie ma co pokazywać, bo przód jest za wysoko, wchodzi spokojnie scyzoryk, a co najgorsze widać bieżnik
Lekko się skoryguje jutro i będzie malina
Zresztą sami patrzcie, aż wstyd tak auto mieć wysoko
Ale masz je teraz na oku bardziej niż wtedy i nie musisz się kulać po tych dziurawych trelinkach...
No z przodu wysoko w stosunku do tyłu to fakt. Ale spodziewałem się, że to tylko początkowe ustawienie...
i to: "aż wstyd mieć auto tak wysoko " <-- a przepraszam do tej pory to jak było??
Swoją drogą śni mi się schaab na talerzach 18" z A8 + air... Tylko jakie liczby będą w totku żeby skreślić??
Nie no jest gicio. No i "to" BP
Powiem tak. Projekt MEGA zyskał po tym zabiegu z zawiasem. Brak naklejki z tyłu i wycieraczki dobrze gra w tej układance bo tył jest pełniejszy od razu. Nie wiem jak Twoje plany na dalszy rozwój, ale jeśli chcesz znać moje zdanie, to zdecydowanie odpuściłbym sobie przyciemniane szyby w tym aucie...