Hehe nic dodać nic ująćRafaelloW007 pisze:tacy to pożyją
![helm :helm:](./images/smilies/helm.gif)
Moderator: G0 Karcio
no stare czasybarteKKK03 pisze:A pamiętam jak jeszcze MK2 miałeś i był problem żeby cokolwiek zrobić, hehe...
to pchaj to skladanie troche bo ciekawi mnie efekt koncowy a przynajmniej fotki zlozonej skorupy na poczatek by wystarczylyFredi88 pisze:no stare czasybarteKKK03 pisze:A pamiętam jak jeszcze MK2 miałeś i był problem żeby cokolwiek zrobić, hehe...ale to jest ten glupi okres gdzie jeszcze chodzi sie do szkoly... a nie do pracy, i trzeba kombinowac zeby na bene bylo
a co dopiero na mody
Jak jest praca to zawsze cos do przodu sie popchnie bo jest za co.
skąd ja to znamFredi88 pisze:okres gdzie jeszcze chodzi sie do szkoly... a nie do pracy, i trzeba kombinowac zeby na bene byloa co dopiero na mody
ach przerabiam obecnie ten ból.Fredi88 pisze: no stare czasyale to jest ten glupi okres gdzie jeszcze chodzi sie do szkoly... a nie do pracy, i trzeba kombinowac zeby na bene bylo
a co dopiero na mody
Jak jest praca to zawsze cos do przodu sie popchnie bo jest za co.
nie, silnik bedzie w czarnym połysku LC9Z a kolektor pojdzie na żółto.kler_b pisze:ja wiem zostalo wam farby i pomalujecie silnik na zolto![]()
ksiadzt pisze:i kolejny dzien pracy zaliczony widac postępy szkoda że aparatu nie było
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości