Witam, jak już wcześniej wspomniałem proszę o poradę na temat obniżenia mojego golfika.
Wiec chodzi o to, ze chciałbym narazie założyć obniżające sprężyny(-40/-40) na seryjne amorki( wiem wiem, część z was mnie wyśmieje i powie ,ze to zły pomysł) ale narazie musze tak zrobić, a po zimie jak przyjdą fundusze to pomyślę o gwincie bo od zawsze chciałem miec:)
I teraz bardzo was proszę o odpowiedź jakie sprężyny wybrać?? i czy takie najtańsze czerwone z allegro obniżą go dobrze? Bo czytałem kiedyś ,ze jak się źle dobierze sprężyny to auto będzie jeszcze wyżej niż na seryjnym, czy to prawda?:(
A może ma koś z was do sprzedania sprężyny jakieś do Golfa II? Bo chętnie kupie już sprawdzone springi:)
Ahaaa, jeżeli temat w złym miejscu, to proszę o przeniesienie... Pozdrawiam Bunias.
Witam, prosze o porade na temat obnizenia golfa II
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Obniżanie auta na zimę to zły pomysł:P Ja bym zaczekał, no ale jak tak bardzo pragniesz to kup najtańsze skoro to a być tylko na zimę:) Jak masz gdzies blisko szrot to poszukaj tam, czasami można tanio dorwać dobry zawias.
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
tak jak wyżej kolega pisze, na zime nie warto, ja też chciałem gwint ale na wiosne bo zima ma być sroga podobno