Już sprzedaneKuncek pisze:komplet będziesz chciał pchnąć? czy na części? Ja osobiście bym przytulił blendę od uchwytu na napoję, albo cały uchwyt
Dzięki, trzy lata walki ze sprzętem nie poszły na marneKruhy pisze:Gratuluje artykułu w VWTrends
Moderator: G0 Karcio
Już sprzedaneKuncek pisze:komplet będziesz chciał pchnąć? czy na części? Ja osobiście bym przytulił blendę od uchwytu na napoję, albo cały uchwyt
Dzięki, trzy lata walki ze sprzętem nie poszły na marneKruhy pisze:Gratuluje artykułu w VWTrends
Bio pisze:Przeglądnąłem dziś Trend i od razu skojarzyłem auto. Dobre foty z tego co widziałem cykneli.
Mam pytanie co do sufitu, czarne rączki i lampki są normalnie dostępne ? Bo na allegro nie widziałem.
przy zakupie wszystkich części czarnych w ASO nastaw się na koszta rzędu 2000 zł. gdzieś w dziale faq jest mój temat z dokładnie rozpisanymi częściami które potrzeba i ich numery seryjne. Co do daszków - miałem pomalowane potem oflokowane aż wreszcie kupiłem oriBio pisze:Mam pytanie co do sufitu, czarne rączki i lampki są normalnie dostępne ? Bo na allegro nie widziałem.
Haki pisze:Fotki znam na pamięć i gratuluję moda ... ale nie mogę się dopatrzeć info na temat samych listewek ,,,, bo szmelcu do siebie nie chcę brać
pelton pisze:grzes283, gratki za artykuł, ładnie się prezentuje, teraz tylko czekać na wymarzone 170 - 180 km
grzes283 pisze:SEZAM, Mieszkam na Karwinach, niedalego tych garaży - dobre spostrzeżenie.
Co do felg, to nie bardzo czaje, o jakie Tobie chodzi. Jak o wczesniejsze RH,to kupiłem z kapslami AUDI, wymieniłem pózniej na RH. Natomiast S-Liny kupiłem już ze znaczkiem VW.
A szczerze to nie uważam, żeby kapsel AUDI na ori felgach AUDI trącił wiochą. Większa wiochą, to do felg AUDIkowskich wrzucić kapsel VW, jak to dosyć często ma miejsce przy S-Linach (sam to przerabiałem)
PozdraVWiam
grzes283 pisze:Haki pisze:Fotki znam na pamięć i gratuluję moda ... ale nie mogę się dopatrzeć info na temat samych listewek ,,,, bo szmelcu do siebie nie chcę brać
Rozwiń koleszko sprawę, bo nie bardzo wiem o co Tobie chodzi........
Haki pisze:Chodzi mi o listwy , które masz u siebie w Chromie .... to ORI czy coś podobnego ...
Pracuję na gieldzie owocowej, ale niebawem na Barniewicach lądujemy, także zapraszam na świąteczne zakupy. A w Sopocie się wychowałem i mieszkają tam rodzice, także obracasz się w bliskich mi rejonachSEZAM pisze:Mieszkałem troszkę w tych rejonach A felgi mam S Line właśnie i masz rację nic nie będę zmieniał a kobiety to się nie znają hehheheheheP.S. a w Sopocie tyrasz czy jak???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości