[ VR6 BLUE FOX EDITION ]
Moderator: G0 Karcio
- barteKKK03
- V.I.P.
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt:
no i własnie też tak nad nimi myśleNygerzzz pisze:Te bimarco nr 1 wygladaja na niesamowicie ergonomiczne i wygodne. Mysle, ze jesli robisz trasy, to to powinien byc Twoj wybor.
wg mnie dwie najlepsze opcje to własnie 1 i 5
[ Dodano: Pon Maj 08, 2006 15:18 ]
myślałem, ale ciężko było dostać, a więc postanowiłem że jednak na takim składaniu wnętrza poprzestanewilk pisze:A nie myslałeś czasem nad oryginalnym kompletem recaro? Ja bym taki bardziej wolał
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt:
korzystając z tego że dzisiaj miałem dosłownie wolną chwilke czasu przymierzyłem kanape od Corrado no i tak jak się spodziewałem - odstęp między kanapą, a boczkiem jest wielki (co widać na zdjęciach poniżej) ... ale troszke roboty i będzie jeszcze mniejszy ten odstęp niż przy normalnej kanapie
w sobote lub w niedziele, zależy kiedy będe miał znowu chwilkę czasu, zacznę się za przerabianie tej kanapy i innych bajerów żeby się ona tam elegancko trzymała
oczywiście trochę czasu to mi zajmie, no ale efekt po obszyciu tej kanapy będzie extra (mam nadzieje )
w sumie teraz mam dosyć dużo czasu więc chyba się zaraz za to zabiorę
aha no i grill doszedł bez znaczka a to jak wygląda to każdy wie, więc nie będe wstawiał fotek
w sobote lub w niedziele, zależy kiedy będe miał znowu chwilkę czasu, zacznę się za przerabianie tej kanapy i innych bajerów żeby się ona tam elegancko trzymała
oczywiście trochę czasu to mi zajmie, no ale efekt po obszyciu tej kanapy będzie extra (mam nadzieje )
w sumie teraz mam dosyć dużo czasu więc chyba się zaraz za to zabiorę
aha no i grill doszedł bez znaczka a to jak wygląda to każdy wie, więc nie będe wstawiał fotek
- barteKKK03
- V.I.P.