Zostalem oszukany przez forumowicza vwgolf.pl
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- cartonik
- Mały gagatek
- Kontakt:
No i jeszcze nic nie przebieglo w Porzadku i narazie to jeszcze sie nie dogadalismy bo Males mi jeszcze kasy nie oddal czekam czekam czekam i jeszcze raz czekam caly czas!!!Pisze mu ze potrzebuje kase bo mi jest bardzo teraz potrzebna!!Kazda zarobiona zlotówke pakuje w MK2 a ten mi kasy nadal nie oddaje!!
no to ogólnie kiepsko, trzeba uważac z kim sie interesy robi....cartonik pisze:No i jeszcze nic nie przebieglo w Porzadku i narazie to jeszcze sie nie dogadalismy bo Males mi jeszcze kasy nie oddal czekam czekam czekam i jeszcze raz czekam caly czas!!!Pisze mu ze potrzebuje kase bo mi jest bardzo teraz potrzebna!!Kazda zarobiona zlotówke pakuje w MK2 a ten mi kasy nadal nie oddaje!!
Mnie też zrobił w **** forumowicz (Rafał21) . Kasę (za breloczek) przelałem 26 stycznia a gość milczy do dziś . Pewnie już ma nowe konto na forum a ma zmienne IP i nie mogę go wyczaić ... Ale na szczęście są tu jeszcze inni, z którymi robienie interesów to czysta przyjemność .
Pozdr .
Pozdr .
:bylo: :bajer:
to sie kłóć, akurat tez wiem jak jest na poczcie, maja termin tydzien na przelew, po tygodniu jak nie dojdzie mozna u nich składac juz reklamacjedaaroo pisze:z ta poczta to bym sie sprzeczałku_bi pisze:dzis 8.05, przelew bankowy idzie do 24H, chyab ze poczta tam srednio 3-4 dni
zaplacilem raz rate za szkole
i mnie chcieli skreslic z listy studentow
powod: kaska szla miesiac czasu
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
No i po sprawie.. EOT.
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!