no no fajna dziadyka i świeci się jak....synec pisze:Ładnie siedzi dziadyga jeden
MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
- big_jasiu
- OPOLSZCZYZNA - NYSA
- Kontakt:
MKIV GTI by Kros 20thAE
Re: MKIV GTI by Kros 20thAE
Narazie nie mam zabardzo jak zrobic fotek bo ostatnio ktos mi sie wkradl do mieszkania i zabaral aparat a telefonem nie zabardzo idzie ladne fotki zrobic:/lukas87 pisze:...aha to przepraszam za pomyłkę a możesz pokazać jakieś fotki jak wygląda ta podsufitka?pozdrKaeROeS pisze:Tak jak inni pisali 20jahre usa ma czarna podsufitke:)
:mk3:
-
- Ma gadane
- Kontakt:
MKIV GTI by Kros 20thAE
zimoweczki jaki rozmiar?? 18??
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=500566
MKIV GTI by Kros 20thAE
parabole to raczej 17", ale ja się nie znam [;nwnorbert pisze:zimoweczki jaki rozmiar?? 18??
pzdr
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
MKIV GTI by Kros 20thAE
wygląda jak w każdym innym 25J wystarczy odwiedzić google :lukas87 pisze:...aha to przepraszam za pomyłkę a możesz pokazać jakieś fotki jak wygląda ta podsufitka?pozdr
a tak to wygląda u mnie :
MKIV GTI by Kros 20thAE
I co się chwaliszKonradzikIV pisze:a tak to wygląda u mnie :
Było tyle nie palić w samochodzie to byś miał ładny, jasny środek, a tak dym zrobił swoje
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
17stki z Audi TT. W sumie to juz nie zimowki bo pozbylem sie juz tch felg.owies pisze:parabole to raczej 17", ale ja się nie znam [;nwnorbert pisze:zimoweczki jaki rozmiar?? 18??
pzdr
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
MKIV GTI by Kros 20thAE
jakbym mial robic mk4 to albo ten niebieski, albo zolty, albo taki zielony w metalicu... Dla tego dla mnie kolor wymiata. Z reszta same auto tez gorna polka. Dla mnie jedno z lepszych mk4 respekt za wlozona prace. Same fotki tez robia swoje pozdrawiam
MKIV GTI by Kros 20thAE
Zamowilem dzis nowe felgi na zimowy projekt.
Superstar dish 18x8.5+43,18x9+47 5x144.3
Mialem juz kiedys takie i dosc szybko sie sprzedaly wiec mysle ze kupiec sie znajdzie, na dodatek te sa 18stki co na te felgi zadko sie zdaza. W najgorszym wypadku zostawie je i zaloze na audi hehe. Srodki bede odmalowane na srebrno a reszta w polerce:)
Superstar dish 18x8.5+43,18x9+47 5x144.3
Mialem juz kiedys takie i dosc szybko sie sprzedaly wiec mysle ze kupiec sie znajdzie, na dodatek te sa 18stki co na te felgi zadko sie zdaza. W najgorszym wypadku zostawie je i zaloze na audi hehe. Srodki bede odmalowane na srebrno a reszta w polerce:)
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
MKIV GTI by Kros 20thAE
KaeROeS, troche mi przypominają felgi z Mercedesa ale te jakoś ładniejsze są do jakiego auta były przeznaczone że taki duży rozstaw śrub?
Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra
Chyba do jakiegos japonca. Ta firma ktora sprzedaje kola wlasnie z japoni je sprowadza.malutki pisze:KaeROeS, troche mi przypominają felgi z Mercedesa ale te jakoś ładniejsze są do jakiego auta były przeznaczone że taki duży rozstaw śrub?
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
MKIV GTI by Kros 20thAE
No te felgi to są na wzór mercedesów AMG bardzo fajne, jestem ciekaw ja będzie wyglądał jak je założysz .
Volkswagen das Auto.
Felgi sa na handel wiec nie ebda nigdy na golfie:(corrado-fun pisze:No te felgi to są na wzór mercedesów AMG bardzo fajne, jestem ciekaw ja będzie wyglądał jak je założysz .