VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- sekator87
- gr. świętokrzyska
- Kontakt:
takie oz-ta to bym zapodał do siebie
Mój prawie GTI
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
a mi cały czas brakuje wiekszego FMICa ... mozna tez by schować pod zderzak... np pod zerzak z Vento spokojnie sie zmiesci
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
cowboy
ogólnie IC jest praktycznie do samej chłodnicy, ledwo co nam się zmieścił na wysokość, myślałem już nad wymianką na jakiś ładniejszy ale jakoś pomysł odszedł na dalszy plan
sekator87
odezwij się za miesiąc góra 2 , komplet będzie na sprzedaż
Adrian1989
koła będą na sprzedaż, sprawa klapki wlewu to kwestia gustu
ogólnie IC jest praktycznie do samej chłodnicy, ledwo co nam się zmieścił na wysokość, myślałem już nad wymianką na jakiś ładniejszy ale jakoś pomysł odszedł na dalszy plan
sekator87
odezwij się za miesiąc góra 2 , komplet będzie na sprzedaż
Adrian1989
koła będą na sprzedaż, sprawa klapki wlewu to kwestia gustu
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
klapka ok,ale korek
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
wiem ile miejsca jest w mk3, i wiem ze wchodzi np ICek z renault megane jak sie da zderzak z Vento i to nawet z chłodnicą klimyvw_golf3 pisze:ogólnie IC jest praktycznie do samej chłodnicy, ledwo co nam się zmieścił na wysokość, myślałem już nad wymianką na jakiś ładniejszy ale jakoś pomysł odszedł na dalszy plan
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dawno to nie zaglądałem, odświeżę troszkę temat.
Otóż auto powoli zapada w sen zimowy więc czas na podsumowanie sezonu 2010 i przypomnienie miłych chwil . Otóż sezon cieszy, udało się zrealizować założony zimą plan na 100% z czego jestem bardzo zadowolony. Teraz małe podsumowanie .
Udział w zlotach / spotach :
1 . 24.04.2010 - rozpoczęcie sezonu na śląsku - OSSY 2010
2 . 25.04.2010 - I runda 1/4 mili i driftu GECKO CUP 2010 Bemowo Warszawa - AUTO ZLOTU
3 . 15-16.05.2010 - II VAG MEETING BIELAWA 2010 - Najładniejsze Auto SHOW & SHINE
4 . 10.07.2010 - III Eliminacja Wojny Północ-Południe Kielce - III miejsce w kategorii German Style
5 . 18.07.2010 - IV Eliminacja Wojny Północ-Południe Radom - I miejsce w kategorii German Style
6 . 31.07.2010 - VW MANIA 2010 - wyróżnienie w kategorii GOLF3/VENTO oraz zdobycie tytułu AUTO ROKU VW MANIA 2010 organizowanym przez felgi.pl oraz oponeo.pl
7 . 28.08.2010 - II Integracja Mazowsze Milanówek 2010
8 . 04.09.2010 - Summer Cars Party , VI Eliminacja Wojny Północ-Południe Katowice
9 . 09-10.10.2010 - Wielki Finał Wojny Północ-Południe Autosalon Katowice - III miejsce w kategorii German Style
Tyle jeśli chodzi o podsumowanie sezonu.
Jeśli chodzi o sprawy mechaniczne auto wystrojone przez evo, wałki od ABF , remap komputera, boost 1.2b, szacowana moc +300
Na wynik z hamowni trzeba będzie poczekać gdyż podczas strojenie wyrobiły się uszczelniacze w turbinie, suszarka obecnie jest regenerowana we Wrocławiu.
Tyle jeśli chodzi o sprawy mechaniczne, auto powoli będzie rozbierane. Plany na sezon 2011 są jeszcze chyba większe niż były na sezon 2010 więc w miarę dopływu $$ bo to najważniejsze będę powoli je realizował i odświeżał temat .
Taka fotka na zakończenie sezonu :
Otóż auto powoli zapada w sen zimowy więc czas na podsumowanie sezonu 2010 i przypomnienie miłych chwil . Otóż sezon cieszy, udało się zrealizować założony zimą plan na 100% z czego jestem bardzo zadowolony. Teraz małe podsumowanie .
Udział w zlotach / spotach :
1 . 24.04.2010 - rozpoczęcie sezonu na śląsku - OSSY 2010
2 . 25.04.2010 - I runda 1/4 mili i driftu GECKO CUP 2010 Bemowo Warszawa - AUTO ZLOTU
3 . 15-16.05.2010 - II VAG MEETING BIELAWA 2010 - Najładniejsze Auto SHOW & SHINE
4 . 10.07.2010 - III Eliminacja Wojny Północ-Południe Kielce - III miejsce w kategorii German Style
5 . 18.07.2010 - IV Eliminacja Wojny Północ-Południe Radom - I miejsce w kategorii German Style
6 . 31.07.2010 - VW MANIA 2010 - wyróżnienie w kategorii GOLF3/VENTO oraz zdobycie tytułu AUTO ROKU VW MANIA 2010 organizowanym przez felgi.pl oraz oponeo.pl
7 . 28.08.2010 - II Integracja Mazowsze Milanówek 2010
8 . 04.09.2010 - Summer Cars Party , VI Eliminacja Wojny Północ-Południe Katowice
9 . 09-10.10.2010 - Wielki Finał Wojny Północ-Południe Autosalon Katowice - III miejsce w kategorii German Style
Tyle jeśli chodzi o podsumowanie sezonu.
Jeśli chodzi o sprawy mechaniczne auto wystrojone przez evo, wałki od ABF , remap komputera, boost 1.2b, szacowana moc +300
Na wynik z hamowni trzeba będzie poczekać gdyż podczas strojenie wyrobiły się uszczelniacze w turbinie, suszarka obecnie jest regenerowana we Wrocławiu.
Tyle jeśli chodzi o sprawy mechaniczne, auto powoli będzie rozbierane. Plany na sezon 2011 są jeszcze chyba większe niż były na sezon 2010 więc w miarę dopływu $$ bo to najważniejsze będę powoli je realizował i odświeżał temat .
Taka fotka na zakończenie sezonu :
szalony...przeciez tu juz nie ma co zmieniac :P gratki za ten sezon, oby nastepny byl jeszcze lepszyvw_golf3 pisze:
Plany na sezon 2011 są jeszcze chyba większe niż były na sezon 2010 więc w miarę dopływu $$ bo to najważniejsze będę powoli je realizował i odświeżał temat
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dzisiaj zrobiłem przymiarkę nagrody z vw manii 2010
Jeśli ktoś jest zainteresowany komplet jest na sprzedaż felgi + opony + w gratisie dla tego co kupi borbet t 15calowe w polerce w gratisie (szczegóły w dziale sprzedam lub na priv )
W następnym tyg powinien być już wykres z hamowni gdyż dmuchawka z regeneracji powinna być na dniach
Jeśli ktoś jest zainteresowany komplet jest na sprzedaż felgi + opony + w gratisie dla tego co kupi borbet t 15calowe w polerce w gratisie (szczegóły w dziale sprzedam lub na priv )
W następnym tyg powinien być już wykres z hamowni gdyż dmuchawka z regeneracji powinna być na dniach
- sfiq
- Ma gadane
- Kontakt:
nawet ciekawie wyglada na tym kole
a powiedz robiles cos z wahaczami moze ?
a powiedz robiles cos z wahaczami moze ?
[img]http://img39.imageshack.us/img39/6379/logozsrssmaller.jpg[/img]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/155675.html][img]http://images.spritmonitor.de/155675.png[/img][/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/155675.html][img]http://images.spritmonitor.de/155675.png[/img][/url]
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
autko bardzo sympatycznie wygląda na tym kole
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
dobre koło do dobrego auta, na czarno albo w tym samym kolorze co auto też mogłoby być ciekawie
S3 R30 Turbo by FROGRACINGxBRYNDZISM
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
tak odbiegajac od tematu to fajnie terenowka wisi w tym garazu
swoja droga mk3 na tym kole tez nie wyglada najgorzej ale to nie to co na poprzednim
swoja droga mk3 na tym kole tez nie wyglada najgorzej ale to nie to co na poprzednim
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
pczerniej
sympatycznie ale troszkę za wąsko jak dla mnie , no i ciężko by je utrzymać w czystości, bynajmniej przód
robal264
ogólnie fotka robiona u znajomego u którego będzie zimował mój golf, dla mnie nic innego niż rs tu nie pasuje . Chociaż na tym jest przyjemnie
sympatycznie ale troszkę za wąsko jak dla mnie , no i ciężko by je utrzymać w czystości, bynajmniej przód
robal264
ogólnie fotka robiona u znajomego u którego będzie zimował mój golf, dla mnie nic innego niż rs tu nie pasuje . Chociaż na tym jest przyjemnie