zapowiada się grubo widzęMaNo pisze:a dlaczego w temacie nie ma zdjęcia GT22 ??
[GOLF MK4] R:.arl
Moderator: G0 Karcio
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Re: R:.arl
Bo kierownik ma coś innego w zanadrzuMaNo pisze:Panie kierowniku a dlaczego w temacie nie ma zdjęcia GT22 ?? Konrad ma aż dwie suszarki a ty co ??
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
R:.arl
niemożliwe ....MaNo pisze:Panie kierowniku a dlaczego w temacie nie ma zdjęcia GT22 ?? Konrad ma aż dwie suszarki a ty co ??
inne priorytety ale ...czajaa22 pisze:Bo kierownik ma coś innego w zanadrzu
czas pokaże....radas8412 pisze:zapowiada się grubo widzę
własnie przywiozłem opony na CH ...Falken 452 215/40 po sezonowym przelocie u kaczego thx przybyły też elementy poprawiające stan tech. i wizualny granatowego...
Re: R:.arl
dokładnie , też się zastanawiamlolo_golf pisze:btw. czemu ta czwórka jeszcze nie jest w projektach???
To ja odpowiem:
Dział PROJEKTY powstał w celu promowania ciekawych aut, które zostały poddane większym modyfikacjom.
Krótki regulamin działu:
1. Nazwa tematu ma informować o Modelu, Stylu auta, ewentualnie zawierać krótką dopiskę autora, oraz jego nick. Obowiązkowe jest używanie prefixów. (np.: [MK3] GTI abf 16V German ).
2. Temat ma zawierać porządny opis projektu. Dokumentowany fotografiami - im więcej tym lepiej - na pierwszej stronie
3. Auto z działu projekty zostanie także przedstawione na stronie głównej http://www.vwgolf.pl" onclick="window.open(this.href);return false; w dziale pod taką samą nazwą tj. PROJEKTY, autor zostanie poproszony administratora o podesłanie ewentualnych zdjęć w lepszej rozdzielczości, bądź opisu.
4. Wszystkie bezpodstawne krytyczne komentarze, nie poparte żadną wiedzą, konstruktywną krytyką, będą niezwłocznie usuwane. Również odpowiedzi typu "spoko", "ok" nie są mile widziane, proszę oceniać auta z głębszą analizą, nie spamując w dziale.
Tematy muszą zawierać opis wszystkich przeróbek ze zdjęciami na pierwszej stronie.
Czym jest dla nas projekt?
- autem, które posiada nietuzinkowe przeróbki
- autem, które jest w posiadaniu jednego właściciela od dłuższego czasu i stale, oraz systematycznie realizuje on plany związane z przeróbką auta w danym stylu (german, cult, itp..).
- autem, po nietuzinkowym swapie (MK2 na VR6, TDI, itp..)
- autem zabytkowym/youngtimerem doprowadzanym do stanu oryginalnego
Czy nie jest dla nas projekt?
- autem, w którym przeróbki skupiają się na wymianie lamp, radia, felg itp...
- autem, w którym przeróbki są wykonane niechlujnie, czy też nawiązują w jakimś stopniu do agro tuningu
- seryjnym autem, które nie jest zabytkiem/youngtimerem
Ale spokojnie prędzej czy później pewnie zawita w ,,Porjektach,, o ile nie sprzedasz go a z tego co widzę idzie na handel?
Dział PROJEKTY powstał w celu promowania ciekawych aut, które zostały poddane większym modyfikacjom.
Krótki regulamin działu:
1. Nazwa tematu ma informować o Modelu, Stylu auta, ewentualnie zawierać krótką dopiskę autora, oraz jego nick. Obowiązkowe jest używanie prefixów. (np.: [MK3] GTI abf 16V German ).
2. Temat ma zawierać porządny opis projektu. Dokumentowany fotografiami - im więcej tym lepiej - na pierwszej stronie
3. Auto z działu projekty zostanie także przedstawione na stronie głównej http://www.vwgolf.pl" onclick="window.open(this.href);return false; w dziale pod taką samą nazwą tj. PROJEKTY, autor zostanie poproszony administratora o podesłanie ewentualnych zdjęć w lepszej rozdzielczości, bądź opisu.
4. Wszystkie bezpodstawne krytyczne komentarze, nie poparte żadną wiedzą, konstruktywną krytyką, będą niezwłocznie usuwane. Również odpowiedzi typu "spoko", "ok" nie są mile widziane, proszę oceniać auta z głębszą analizą, nie spamując w dziale.
Tematy muszą zawierać opis wszystkich przeróbek ze zdjęciami na pierwszej stronie.
Czym jest dla nas projekt?
- autem, które posiada nietuzinkowe przeróbki
- autem, które jest w posiadaniu jednego właściciela od dłuższego czasu i stale, oraz systematycznie realizuje on plany związane z przeróbką auta w danym stylu (german, cult, itp..).
- autem, po nietuzinkowym swapie (MK2 na VR6, TDI, itp..)
- autem zabytkowym/youngtimerem doprowadzanym do stanu oryginalnego
Czy nie jest dla nas projekt?
- autem, w którym przeróbki skupiają się na wymianie lamp, radia, felg itp...
- autem, w którym przeróbki są wykonane niechlujnie, czy też nawiązują w jakimś stopniu do agro tuningu
- seryjnym autem, które nie jest zabytkiem/youngtimerem
Ale spokojnie prędzej czy później pewnie zawita w ,,Porjektach,, o ile nie sprzedasz go a z tego co widzę idzie na handel?
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
Widzę, że dbasz o szczegółygluszcz pisze:przybyły też elementy poprawiające stan tech. i wizualny granatowego...
Zatem ładuj Piotrze 1,5D z MK1, ogarniaj ładnie temat, wrzucaj fotki i będzie cacy projektautem, po nietuzinkowym swapie (MK2 na VR6, TDI, itp..)
Oj coś mi się wydaje, że nie do końcaWegiel pisze:o ile nie sprzedasz go a z tego co widzę idzie na handel?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
lolo_golf pisze:czemu ta czwórka jeszcze nie jest w projektach???
szczep pisze:dokładnie , też się zastanawiam
to chyba Wy tu zaprosiliście modaFrykas pisze:i ja tez sie nad tym zastanawiam
Wegiel pisze:To ja odpowiem:
Niestety nie spełnię tego warunku nie posiadam fotek z tej operacji gdyż nie było zamiaru zakładania tematu o aucie w sieci.Jednak dzięki kilku osobom powstał temat granatowego .Wegiel pisze:Tematy muszą zawierać opis wszystkich przeróbek ze zdjęciami na pierwszej stronie.
Od momentu powstania tematu staram się jakoś pokazywać i opisywac to co się dzieje z autem .Wegiel pisze: autem, które jest w posiadaniu jednego właściciela od dłuższego czasu i stale, oraz systematycznie realizuje on plany związane z przeróbką auta w danym stylu (german, cult, itp..).
Jak ktoś zapłaci sumę która mnie satysfakcjonuje to jestem skłonny oddać golfa w dobre ręce ale znając realia sprzedaży takich aut i sumę za jaką bym chcial go sprzedać to powiem że golf zostaje ze mną i dalej go modyfikujemyWegiel pisze:o ile nie sprzedasz go a z tego co widzę idzie na handel?
Co do samego działu -Pojekty- to nie mam cisnienia by tam auto się znalazło
Cierpliwie poczekam ....Wegiel pisze:Ale spokojnie prędzej czy później pewnie zawita w ,,Porjektach,
tak,w miare mozliwości niektóre elementy będą odświerzane i wymieniane na noweKamel pisze:Widzę, że dbasz o szczegóły
.....Kamel pisze: Wegiel napisał(a):o ile nie sprzedasz go a z tego co widzę idzie na handel?
Oj coś mi się wydaje, że nie do końca
p.s.w grę wchodzi też oczywiście zamiana na mk4 r32
no wlasnie a co z GT22? graty skompletowane, idzie zima wiec...............
PS: jak cos mam BBS CH 5x112 18" moze passka zupgradujesz
PS: jak cos mam BBS CH 5x112 18" moze passka zupgradujesz
vw > all
Będzie robiona weryfikacja stanu silnika i al-ek...... zobaczymy co się okaże auto ma już swoje najechane i pewne be zwymiany paru elementów się nie obędzie, to kumuluje $$$$$$.Dopiero wtedy zapadnie decyzja czy gt 22 bedzie teraz czy next time.majkitdi pisze:no wlasnie a co z GT22? graty skompletowane, idzie zima wiec...............
napisz na pw co tam masz ,dokładne paramerty ,jaki stan i jaka kasa wchodzi w gre jakies fotki ....majkitdi pisze:jak cos mam BBS CH 5x112 18" moze passka zupgradujesz
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
radas8412,
prawie robi duże różnicę nie wiedziałeś Zawsze to będzie klekot a o R32 chyba każdy znasz marzy....... No może kilkuprawie
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ