Golfer II 1,8 90 r
Po wymianie : końcówek drązk ,lewego przegubu zew, amortyzatorów prawa cała kolumna Przy jeżdzie szum hałas jakby opona tarła o spręzyne lub szła bokiem .podkręciłem końcówkę hałas był tylko przy skręcie w lewo .jeżdziłem tak z tydzięn i widocznych śladów na oponie nie było
Pojechałem na geometrie .Zrobili zbieżność , kąty były w tolerancji 1 stopnia. Wyjazd na prostą i znów szum hałas.Wymieniłem koła i dalej to samo
Wszelkie sugestie mile widziane
jakie powinny być katy
hałas szum podczas jazdy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- remekremek
- Mały gagatek
- Dansli
- Ma gadane
- Auto: GOLF4 4mot. ARL; GOLF 6R CRZA
hałas szum podczas jazdy
ja mam bardzo podobne objawy tylko u mnie jest tak tylko ja jade po śliskiej nawierzchni ( podczas opadów deszczu) i tylko przy skrecie w lewo słychac wyrażnie stuki przy wiekszej predkości tak jakby to przegub aktóry wymieniłem na nowy ale dalej to samo
takze prosze o pomoc
takze prosze o pomoc
Montaż i serwis ogrzewań postojowych WEBASTO. Adaptacje, kodowania itd.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- remekremek
- Mały gagatek
hałas szum podczas jazdy
a jednak było łożysko to był drugi komplet pierwsze łozka kupiłem najtańsze i dlatego mnie pokarało
zatem nie oszczędzać
zatem nie oszczędzać