To ja mam identycznie. Też prawie na styk ale jakoś weszło wszystko. Oczywiście zderzak trzeba było trochę pociąć. Kumpel w AJM'ie też ma bardzo podobnie. Generalnie da się upchnąć taki FMIC w seryjny zderzak tylko trzeba trochę po prostu porzeźbić.dcsp52 pisze:dla mnie obklejanie auta czym kolwiek poza pakierem r32 bylo by profanacja budy - a seryjny miesci na styk ale miesci - widzialem juz X golfow i tdi i 1.8T z ic z przodu i jest ok -pozostaje kwestia stylistyki i gustu - jednym odpowiadaja rury innym nie
w usa warto zwrocic uwage na wieksze wzmocnienie czolowe ktore miesci pod spodem IC - datego za woda sie kazdemu miesci a nam nie
rozwiazanie jedno albo wysunac ic daleko w przod albo naciac wzmocnienie czolowe i w gore wsunac ic
u mnie jest tak
6 grudnia bede robic drobna kosmetyke orurowania to moge zrobic fotki z pod zderzaka co wycialem etc
Wałki ADR do AGU czy warto?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Re: Wałki ADR do AGU czy warto?
wg mnie ori zderzak oprocz tego r32 jest najlepszy
tylko dokladke musze pomalowac w kolor auta
wszystkie te riegery i itp wygladaja fajnie ale na mk3 :/ do mk4 niestety niepasuja - a ja jeszce mam lapmy hella projector wiec wogole niebralem niczego innego pod uwage zeby niezrobic zbyt przekombinowanego/masywnego przodu
tylko dokladke musze pomalowac w kolor auta
wszystkie te riegery i itp wygladaja fajnie ale na mk3 :/ do mk4 niestety niepasuja - a ja jeszce mam lapmy hella projector wiec wogole niebralem niczego innego pod uwage zeby niezrobic zbyt przekombinowanego/masywnego przodu
dead slow but still forward
Udało się!!! Zderzak założony, niestety będe musiał polakierować go jeszcze bo narobiło mi sie od groma odprysków lakieru. Ja mam wszystko w kolorze dokładke zderzak i kratki. Orurowanie klasycznie puściłem. Jak będe w domu to dodam foto jak wyszło. Troche duża turbo dziura sie zrobila ale ogólnie ok.
Jakiegoś znacznego przyrostu mocy nie odczułem ale fajny głos ma teraz. Ze zderzakiem r32 narazie nie będe kombinował najpierw trzeba zrobic wirusa.
Jakiegoś znacznego przyrostu mocy nie odczułem ale fajny głos ma teraz. Ze zderzakiem r32 narazie nie będe kombinował najpierw trzeba zrobic wirusa.
Auto jest bogiem a prędkość nałogiem, turbo podstawą a nitro zabawą!
bo przyrostu miec niebedizesz teraz
ale uwiez mi w lato jest ogromna roznica ;D ustaw sie z jakims innym zdrowym i seryjnym 1.8T przy temp 30 stopni ;] wtedy zobaczysz roznice
jak chcesz odczuc przyrost w sensie kopyto to polecam jednomas jak narazie poza tipem najwieksze efekty przyniosl
ale uwiez mi w lato jest ogromna roznica ;D ustaw sie z jakims innym zdrowym i seryjnym 1.8T przy temp 30 stopni ;] wtedy zobaczysz roznice
jak chcesz odczuc przyrost w sensie kopyto to polecam jednomas jak narazie poza tipem najwieksze efekty przyniosl
Po jednomas musze podjechać do olsztyna do korkucia ale niemam teraz za bardzo czasu. Sprzęgło kompletne już kupiłem Cały czas chodzi mi po głowie ta głowica ADR. Ostatnio porównywałem głowice adr i agu i wielkość kanałów dolotowych jest dużo wieksza w adr. Niema co sie bawić w same wałki, jak już zakładac to lepiej chyba całą głowice. Narazie się wstrzymam ale w styczniu sie za to wezmę. A na jakiej turbinie śmigasz? Wiesz może jakie jest bezpieczne doładowanie dal k03? Mam zamontowane mbc ustawiłem 0,5 bar i takie ciśnienie utrzymuje mi przy wysokich obrotach na wyzszych biegach, na 1,2,3 jest 0,6bar.
niewiem jaka masz motorownie w sumie - ale agu ma jedna z lepszych glowic wiec ja bym olał temat
całą głowicę agn mozna zdobyc juz za 450zł - tyle mam na miejscu od kolegi ale ja tego zakladac niebede wiec jak cos zapraszam do kontaktu
turbo mam seryjne - lezy k03S [053] i kolektor od xenia - czekaja na lepsze czasy na wiosne jak ogarne belke i pompe wody
na zimowych kolach 6.5 cala jest 7.5 do 100 slizgajac sie i robiac spore kreski na jezdni ;D - na letnich 8 calowych jest ogien
co do kolektora to xeno ma teraz ma w dobrej cenie za 450 wiec jesli cie interesi to atakuj chyba ze idziesz w k04
seryjne k03 u mnie dmucha 0,6 i 0.75 na zaworze n75 J
całą głowicę agn mozna zdobyc juz za 450zł - tyle mam na miejscu od kolegi ale ja tego zakladac niebede wiec jak cos zapraszam do kontaktu
turbo mam seryjne - lezy k03S [053] i kolektor od xenia - czekaja na lepsze czasy na wiosne jak ogarne belke i pompe wody
na zimowych kolach 6.5 cala jest 7.5 do 100 slizgajac sie i robiac spore kreski na jezdni ;D - na letnich 8 calowych jest ogien
co do kolektora to xeno ma teraz ma w dobrej cenie za 450 wiec jesli cie interesi to atakuj chyba ze idziesz w k04
seryjne k03 u mnie dmucha 0,6 i 0.75 na zaworze n75 J
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wywal to mbc:) wysteruj turbo ecu ( wiem ze w AGU to malo stabilne rozwiazanie) spokojnie mozesz dojezdzac do 1 bara to turbo tyle wytrzyma i da ladna moc 2.. ps byles mial paliwo wlane w odpowiedniej ilosci...Bolo159 pisze:Mam zamontowane mbc ustawiłem 0,5 bar
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
szukaj uzywek - jesli neiuszkodzony fizycznie to silikon sie niepsuje
co do pytania gdzie to - odpowiem specyficznie - malo aut ma 1.8T grupy vag ??
podpowiem - klub seata ibizy i leona , skody octavii, audi a3 i tt , vw golf , vw bora
warto czytac ogloszenia gield tu i tam - akurat tutaj forum ma dzial gielde bardzo nieprzejrzysty z racji liczby uzytkownikow bo golfow jest 15x tyle co innych aut grupy vag ale warto tam przegladac co jakis czas - pozaym zawsze mozna wymienic doswiadczenia z ludzmi - zdobywac nowych przyjaciol i wiedze
podpowiem - klub seata ibizy i leona , skody octavii, audi a3 i tt , vw golf , vw bora
warto czytac ogloszenia gield tu i tam - akurat tutaj forum ma dzial gielde bardzo nieprzejrzysty z racji liczby uzytkownikow bo golfow jest 15x tyle co innych aut grupy vag ale warto tam przegladac co jakis czas - pozaym zawsze mozna wymienic doswiadczenia z ludzmi - zdobywac nowych przyjaciol i wiedze
Kurde u mnie na n75 pompowała w obrotach na wyższych biegach 0.4bar a na 1,2,3 0.5 - 0.6bar Coś w takim razie było nie tak
Jak pomaluje zderzak i wywalę ze środka te łączenie dokładki to dam fotki zrobione aparatem a nie tel.
Co od zmiany turbo to na razie brak funduszy bo to już dużo większe koszty.
Jak pomaluje zderzak i wywalę ze środka te łączenie dokładki to dam fotki zrobione aparatem a nie tel.
Co od zmiany turbo to na razie brak funduszy bo to już dużo większe koszty.
No dobra, z tym, że w takim razie mi bardziej zależy na wiedzy, który silnik ma lepszego TIPa niż seryjny AGU? Bo co z tego, że kupię z od kogoś z Passka AEB skoro będzie to samo, albo nie wiele lepiej? No i właśnie czy bardziej się opłaca szukać używki/oryginału z jakiegoś lepszego stockowego 1.8T czy jakiś customowy?dcsp52 pisze:szukaj uzywek - jesli neiuszkodzony fizycznie to silikon sie niepsuje
aa to sork myslalem ze pytasz o to gdzie kupilem customa - bo ja mam tipa FORGE - seryjki nieplaowalem zostawiac - forge kupilem uzywanego za 450zł wzgedem ~700 za nowke to mi sie udalo trafic
seryjne mam i od agu i od k03 053 w garazu i wielkiej roznicy niema miedzy nimi aczkolwiek po 2000 roku jest wiekszy wlot
szukaj uzywki forge albo innego zamiennika na ebay.uk
seryjne mam i od agu i od k03 053 w garazu i wielkiej roznicy niema miedzy nimi aczkolwiek po 2000 roku jest wiekszy wlot
O to mi chodziłodcsp52 pisze:aa to sork myslalem ze pytasz o to gdzie kupilem customa - bo ja mam tipa FORGE - seryjki nieplaowalem zostawiac - forge kupilem uzywanego za 450zł wzgedem ~700 za nowke to mi sie udalo trafic