1.6td podłączenie intercoolera
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam,
mam prosbę pytanie, czy ktokolwiek mógłby mi podesłać zdjęcia podłączenia intercoolera w golfach II?? chodzi mi o mocowanie (w którym miejscu i jak) oraz jak prowadzone są przewody, węże od turbo i kolektora...
z góry dzięki
mam prosbę pytanie, czy ktokolwiek mógłby mi podesłać zdjęcia podłączenia intercoolera w golfach II?? chodzi mi o mocowanie (w którym miejscu i jak) oraz jak prowadzone są przewody, węże od turbo i kolektora...
z góry dzięki
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia
prosze http://www.vwgolf.pl/porady/montaz-inte ... -mk2-16td/" onclick="window.open(this.href);return false;
- BENITO
- Forum Master
- Kontakt:
miszczu39, lepiej spraw sobie Ic montowany przed chłodnicą (najbardziej polecane są ze sprintera lub renault master), koszta podobne a skuteczność o niebo lepsza.
Powrót do korzeni, GTD to jest to.
dzięki za odzew. Panowie ,jesli jesteście tak mili to dajcie może jakieś rozwiązanie na ten problem. jak mogę dowiedzieć się numerów silnika?? ktoś zatarł satre i nic ie da rady rozpoznać. trudno mi ustalić teraz jaki mam motor w swoim golfiku. na pewno to 1.6 td,ale nie nie wem ilu konny...
mam intercooler od 1.8t audi A4 . specjalnie dorabiam do niego szyb,żeby nie dostawał ciepłego powietrza z silnika . dopiero zaczynam mój projekt z golfem. narazie zajęłem się wnętrzem i blacharką autka. było troszku pracy. zdjęcia postaram się przedstawić
pozdrawiam
pozdrawiam
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia
masz eko pompe czy z lda ,pompa z lda ma takiego grzybka z wężem do kolektora[bez skojarzeń ]wtedy bedziemy wiedziec mniej wiecej co za motur