szukam oryginalnych nr kilku części do vw bora (niektóre pokryją się z golfem mk4) niby mam etkę ale tam nie są wyszczególnione i mam problem z ich rozróżnieniem
-listwa ozdobna na zderzak przedni z chromem
-listwa ozdobna na zderzak przedni z chromem wersja USA czyli z miejscem na obrysówki
-listwa ozdobna na zderzak tylny z chromem
-cztery listwy na drzwi z chromem
-dokładka przednia pod zderzak wersja GLI
-nakładki progowe wersja GLI
-dokładka tylna pod zderzak wersja GLI
z góry dziękuję za pomoc
[vw bora] oznaczenia kilku części
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
1J5807521 GRU-=RAFAL=- pisze:-dokładka tylna pod zderzak wersja GLI
1J5805903M GRU-=RAFAL=- pisze:-dokładka przednia pod zderzak wersja GLI
1J5807243B 2ZZ (tego nie jestem pewien - niech ktoś potwierdzi)-=RAFAL=- pisze:-listwa ozdobna na zderzak przedni z chromem wersja USA czyli z miejscem na obrysówki
1J5807443A 2ZZ-=RAFAL=- pisze:-listwa ozdobna na zderzak tylny z chromem
Progi są takie same jak z golfa 25J ale nie mogę tego znaleźć - mam w garażu to jak chcesz to mogę zobaczyć jaki mają numer.
Jeżeli jest tak jak w golfie - to są 2 rodzaje dokłądek na 25 lecio - wersja na usa i wersja na europe, nie da się dopasować dokładki z eu do us i odwrotnie.
- -=RAFAL=-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
KonradzikIV, wielkie dzięki
dał bym Ci podziękowanie ale nie wiem jak
a tak na marginesie to chyba mam jakąś starą etkę bo nie mogę prawie żadnej z tych części znaleźć
dał bym Ci podziękowanie ale nie wiem jak
a tak na marginesie to chyba mam jakąś starą etkę bo nie mogę prawie żadnej z tych części znaleźć
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
a przeszedłeś na rynek amerykański ?? jak wybierzesz markę to na górze masz wybóre regionu dajesz USA i wszystko jest-=RAFAL=- pisze:a tak na marginesie to chyba mam jakąś starą etkę bo nie mogę prawie żadnej z tych części znaleźć
Witam. Szukam listwy na zderzak do bory w wersji USA bez chromu. Zna może ktoś nr katalogowy?
Dzięki za odpowiedz i sorry za OT
Dzięki za odpowiedz i sorry za OT
Re: [vw bora] oznaczenia kilku części
Poszukuje nr katalogowy dokładki do zderzaka tylnego bez wyciecia na wydech czyli pelnej, do Bory