Nie ma co siedzieć na dupie, szkoda czasu
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
było by lepiej, ale kasy brak, zwłaszcza w zimie - ogrzewanie mieszkania kosztuje mnie sporo
Co do Mrówki....
Ostatnio auto wróciło od elektryka. Ja mam niestety dwie lewe ręce do tego. Jak zobaczyłem, że za te kilka pierdół muszę zapłacić 130zł, stwierdziłem, że ręce się jakoś naprawią, zrobię sobie dwie prawe, kupię lutownicę i sam będę działał... Wracając do tematu - co zostało zrobione:
- wstawione wcześniej kupione świece
- podłączona elektryka fotela kierowcy - wysokość jest regulowana elektrycznie, fotel był maksymalnie nisko i tak sobie jeździłem, bo mi wygodnie, ale żona wraca za kółko po wypadku i fotel trzeba było podnieść
- podłączone daszki podświetlane - rok jeździły bez podłączenia
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
- podłączone spryskiwacze reflektorów
działają extra i już wiem, że trochę inaczej, niż czytałem w innych autach, tzn u mnie, żeby się włączyły trzeba potrzymać manetkę chwilkę dłużej, a jak pociągnę manetkę krótko, to leci tylko na szybę
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- zrobione zasilanie pod lampki w klapie, co też miało być zrobione z rok temu...
Następnie już sam zabrałem się za wycinanie otworów w tapicerce klapy. Wygląda to teraz tak:
Listwa na drzwi już na aucie.
Przyszła jeszcze paczuszka malutka z Niemiec, z której bardzo się cieszę (jak to błyszczy
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
)
Było trochę problemów z założeniem na grill, okazało się, że nie wszystkie ori grille są takie same, czego nie przewidziałem. Ale trochę porzeźbiłem i jest, a z zewnątrz nie widać, że było dłubane przy grillu. Tertaz pozostało czekać na w miarę pogodę do umycia auta i jakieś zdjęcia całości