Którą zwrotnice kupic ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Którą zwrotnice kupic ?
Najlepszym rozwiazaniem jak juz bedziesz wygluszac , to kupic jakies w miare glosniki za 300 zł (tematow jakie glosniki jest tu sporo), bo z tego cudow nie bedzie .. a jak nie to podalem ci zwrotke z tych co wymieniles...

Re: Którą zwrotnice kupic ?
to jak bym kupił tak jak mówisz głośniki lepsze to nie muszę wtedy zwrotnicy dawać tak
Którą zwrotnice kupic ?
Masz głośniki współosiowe. Dwudrożne. Niskie i wysokie pasmo zintegrowane w jednym głośniku. Do tego nie da się podłączyć ani dokupić zwrotnic.
Zrozum to wreszcie, poczytaj na spokojnie FAQ Nazara i napisz coś jutro..
P.S. W zależności od tego jakie głośniki kupisz, to w zasadzie w 100% zestawów odseparowanych masz zwrotnice w komplecie.
Zrozum to wreszcie, poczytaj na spokojnie FAQ Nazara i napisz coś jutro..
P.S. W zależności od tego jakie głośniki kupisz, to w zasadzie w 100% zestawów odseparowanych masz zwrotnice w komplecie.
ten głośnik http://www.przeklej.pl/plik/dsc00003-jpg-0023n2b0fagh to jest współosiowy,dwudrożny
bo z tego co wiem to współosiowy, dwudrożny jest razem z tweeterem, a ja mam osobno tweeter i osobno woofer, więc raczej chyba zwrotnice mogę podpiąć
bo z tego co wiem to współosiowy, dwudrożny jest razem z tweeterem, a ja mam osobno tweeter i osobno woofer, więc raczej chyba zwrotnice mogę podpiąć
wtedy masz zwrotke w zestawiegrabek150 pisze:to jak bym kupił tak jak mówisz głośniki lepsze to nie muszę wtedy zwrotnicy dawać tak

Którą zwrotnice kupic ?
dzięki wszystkim za pomoc
postanowiłem tak jak napisał koz3r uzbierać troszku kasy i kopic jakieś lepsze głośniczki
czy powerbasse bedzie dobrym wyborem
postanowiłem tak jak napisał koz3r uzbierać troszku kasy i kopic jakieś lepsze głośniczki
czy powerbasse bedzie dobrym wyborem