![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
Jeszcze chyba walne zegarek i przejechane km na biało...
Jutro zrobię zdjęcia licznika i wspólnie coś pomodzimy
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
aadasiek pisze:jak dla mnie jest oki![]()
anie myślałeś aby w małych wyświetlaczach zrobić negatywy ?![]()
![]()
jak możesz daj znać na gg
pozdrawiam
mackowski1981, a zrobileś chociaz fotkę tego negatywu tak na pamiątke ?mackowski1981 pisze:aadasiek myslałem i nawet to zrobilismy, jednak po 'odpaleniu' zestawu nie wyszlo to fajnie - zbyt jasna byla poswiata a slabe cyferki wiec wszystko zlewalo sie praktycznie w jedna calosc. teraz wydaje mi sie ze jest o niebo lepiej niz gdyby byl negatyw. moze inna folia zalatwilaby temat ale nie mialem skad jej wziac. w kazdym badz razie moge jeszcze probowac w wolnej chwili. teraz zostal climatronic, ktory rowniez pojdzie w kolor okienek bo nie mam innego pomyslu. w kazdym bardz razie wyglada to bardzo fajnie na zywo, zdjecie nie przedstawia efektu bo mialem kiepski aparat ale naprawde polecam ten mod.
u mnie nie trzeba było bo ja zmieniam wszystko na niebieski więc akurat licznik mi pasowałSATA pisze:xxKOLOMBOxx, a licznik?
mackowski1981 pisze:aadasiek myslałem i nawet to zrobilismy, jednak po 'odpaleniu' zestawu nie wyszlo to fajnie - zbyt jasna byla poswiata a slabe cyferki wiec wszystko zlewalo sie praktycznie w jedna calosc. teraz wydaje mi sie ze jest o niebo lepiej niz gdyby byl negatyw. moze inna folia zalatwilaby temat ale nie mialem skad jej wziac. w kazdym badz razie moge jeszcze probowac w wolnej chwili. teraz zostal climatronic, ktory rowniez pojdzie w kolor okienek bo nie mam innego pomyslu. w kazdym bardz razie wyglada to bardzo fajnie na zywo, zdjecie nie przedstawia efektu bo mialem kiepski aparat ale naprawde polecam ten mod.
BoogieG nie zrobiłem niestety zdjęcia, jak to wyglądało w negatywie. Ale jestem właśnie na etapie szukania folii polaryzacyjnej i będę chciał zrobić to jeszcze raz.. może zmieniając folie bedzie lepszy efekt niż na tej seryjnej. BTW nie wiecie może gdzie można znaleźć takie cudo?? Interesuje mnie max wymiar 20 x 10 cm..BoogieG pisze:mackowski1981, a zrobileś chociaz fotkę tego negatywu tak na pamiątke ?
SATA ja za całość (diody + robocizna) zapłaciłem 70 zł.SATA pisze:mackowski1981,robota stoi... drogie te diody - wychodzi ~95zł![]()
![]()
- ile SMD wmontowałeś w swój?
- dziwne że białe zimne kosztują więcej niż pozostałe...
- nie wiem czy nie taniej/lepiej byłoby kupić zwykłe diody o śr. 3mm...
tutaj o licznikuDiamondboy pisze:Mam pytanko, z tego co przeczytałem, że po zdjęciu osłonek na liczniku i obrotomierzu jest taka jakby nakładka.
a tu o nawiewachDiamondboy pisze: Napisałeś, że jakiej diody nie wsadzimy to i tak samo będzie świecić czyli np: nakładka jest zielona (ja mam taką) i wsadzę diody niebieskie to i tak na zielono będzie świecić? Da to coś jeżeli zmienię tą "nakładkę" na niebieską?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 10 gości