[GOLF MK4] R:.arl
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
R:.arl
niewiele tego zostało...truckman pisze:do czasu do póki nie skończą się rarytasy do IV bo wszystkie już zamontujesz )
ale my już zadbamy o to żeby za dużo kasy w skarpecie nie było
w końcu moje gratulacje:)
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
......MaNo pisze:Foto z pamiętnego dnia sesji do vw trends
Centek, czajaa22, arturkw, ....thx
narazie nie ma obawy, bo sporo zostało do modzenia a kasy w skarpecie jak zwykle małoKonradzikIV pisze: truckman napisał(a):do czasu do póki nie skończą się rarytasy do IV bo wszystkie już zamontujesz )
niewiele tego zostało...
ale my już zadbamy o to żeby za dużo kasy w skarpecie nie było
Ale tymczasem doszła z UK -baza -pod R kanape ,czajaa22 - thx
Troche jej szukałem i się trafiła w końcu identyczna jak jest w R.....można tez trafić oryginalny tył R w dobrej kasie, spotkałem 2 takie aukcje ale w jednej koleś nie chciał słać do pl. a druga aukcja skończyła się po -cichu-lolo_golf pisze:No kanapka fajna Może chcesz sprzedać
Masz chyba taka samą tapicerke jak ja tylko w innym kolorze/hig.../ więc opcji jest kilka -przerobić swoje,kupić nową kanape recaro /samą lub w komplecie z fotelami -sprzeadc je..../ lub być szczęściarzem i kupić ori kanape.Dużym plusem tyłu jest to że są w bdb stanie a minusem że sporadycznie ktoś przedaje same kanapy .Ogólnie najlepiej kupić tył by swoje sprzedac za pare $$$.
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Wiem. Bede szukał. A jak nie to obszyje swoją, bo tak na prawdę tył właśnie od Highline znikomo różni sie od Recaro. A zagłówki to osobna sprawa bo takie jak ustrzeliłeś to już wogole ciężko dostać bo przy recaro częściej chyba były normalne.
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
gluszcz, No widzę że wsio ok z kanapą cieszę się no i nie ma sprawy do usług hehe.
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
thx..ShauN pisze:Gratulacje artykułu w VW TRENDS, tak samo jak i autko. Pozdro
uważaj bo bedziesz jeszcze żałowałczajaa22 pisze:No widzę że wsio ok z kanapą cieszę się no i nie ma sprawy do usług hehe.
Z serii likwidujemy druty w aucie z małym +...szyba pod czujnik i lustro już w aucie