![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ja też...emas88 pisze:mam w posiadaniu golfa III TD 1.9 55 kW z roku 1995 wersja Rolling Stones
Ja też...miałememas88 pisze: mam taki problem, ze na biegu jałowym drży wszystko w srodku
Chyba to drugie,bo już w kilku takich tematach pisałem...emas88 pisze:nie moge nigdzie znalezc takiego tematu na forum, albo zle szukam
bo febi to jest kupa do kwadratu jak chcesz dobre gumy to lemforder ,boge, meyle ja i wielu innych to przećwiczyliśmy zresztą poczytaj na forum AUDI FEBI to kupa mowa oczywiście o poduchach , silenblokach i temu podobnychczłek pisze:mam tak samo, ale narazie wymieniłem tylko tą z przodu silnika na febi i dalej to samo. lekko powyżej 1000 obrotów drgania ustają.
brałem febi bo firma raczej nie z dolnej półki jeśli chodzi o części zamienne. z jakością tych poduch jeszcze nie miałem do czynienia.berthold61 pisze:bo febi to jest kupa do kwadratu jak chcesz dobre gumy to lemforder ,boge, meyle ja i wielu innych to przećwiczyliśmy zresztą poczytaj na forum AUDI FEBI to kupa mowa oczywiście o poduchach , silenblokach i temu podobnychczłek pisze:mam tak samo, ale narazie wymieniłem tylko tą z przodu silnika na febi i dalej to samo. lekko powyżej 1000 obrotów drgania ustają.
W TD,ale nie sądzę,bo to robiło robotę w tym przypadku...lukiskwuki pisze:scinajacy sie klin do tego to chyba w TDI czesty problem ..
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 60 gości