Witam
Dziś stałem się posiadaczem golfa 3 Syncro
I zamierzam wziąć się za audio
Nie wiem co wybrać
Potrzebuje:
radio - tak do 500 zł koniecznie z usb
głośniki przód - tu myślałem o Hertz hsk 165
jakiś subbuffer - jakies 400-500 zł moze infinity ref 1260 jest za 309 zł na all
Wzmacniacz tu nie wiem ale musi pociągnąć i głośniki i subbuffer nie wiem w jakiej cenie wiec czekam na propozycje.
Zawsze minimalnie można do czegoś dołożyć jeśli oczywiście będzie warto
[MK3]Problem z doborem audio
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Podaj pełną kwotę na cały sprzęt a nie rozdzielaj jej konkretnie na dane klocki bo to się mija z celem
czy rzeczy moga byc uzywane ?? jezeli tak to z radia polecam Kenwood KDC BT6544. Gdyby nie to ze chcesz z usb to lepszym wyborem byla by jakas Alpinka z serii CDA.
Glosniki moga byc, ale ja bym radzil kupic 2 wzmacniacze, jakis jakosciowy do 300zl dla tych hertzow np cos z Alpine V12 lub zlotej serii sony np xm 10020, 6020, 4045, a do suba kupic cos mocnego, a z glosnikow dla suba hmm infinity dobra firma, ale mozna kupic lepsza uzywke
Wiesz jeszcze ze wygluszenie to cena od 100-400zl zalezy jak chcesz to zrobic, komplet kabli takze kolo 100-200 zl
Glosniki moga byc, ale ja bym radzil kupic 2 wzmacniacze, jakis jakosciowy do 300zl dla tych hertzow np cos z Alpine V12 lub zlotej serii sony np xm 10020, 6020, 4045, a do suba kupic cos mocnego, a z glosnikow dla suba hmm infinity dobra firma, ale mozna kupic lepsza uzywke
Wiesz jeszcze ze wygluszenie to cena od 100-400zl zalezy jak chcesz to zrobic, komplet kabli takze kolo 100-200 zl
Kable i wygłuszenie liczę osobno ;P
Dzięki za zainteresowanie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Re: [MK3]Problem z doborem audio
To jeszcze lepiej Z takim budżetem spokojnie kupisz sprzęt naprawdę dobrej klasy. Poszło PW!ad3k pisze:Kable i wygłuszenie liczę osobno ;P
Pozdrawiam
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Radio do 500zł - wybierz sobie takie, które będzie najbardziej funkcjonalne i pasuje Ci wyglądem.
Głośniki na przód - Hertze HSK mogą być jeśli jeszcze są w promocji ze starych zapasów.
Wzmacniacz - Jest zawsze coś z używek ciekawego na allegro, a jeśli nowe to przykładowo U-dimension Jr-4300.
Subwoofer - W przypadku powyższego wzmacniacza raczej nic ponad 150-170W RMS.
Głośniki na przód - Hertze HSK mogą być jeśli jeszcze są w promocji ze starych zapasów.
Wzmacniacz - Jest zawsze coś z używek ciekawego na allegro, a jeśli nowe to przykładowo U-dimension Jr-4300.
Subwoofer - W przypadku powyższego wzmacniacza raczej nic ponad 150-170W RMS.