TakFox_00 pisze:a lotka dachowa ?? chodzi Ci o tą na tylną klapę czy o co ??
Aż tak dobrze nie widać...Fox_00 pisze:pokaż jak to wygląda
Moderator: G0 Karcio
w kolor to walnąć ??wilk pisze:TakFox_00 pisze:a lotka dachowa ?? chodzi Ci o tą na tylną klapę czy o co ??
Aż tak dobrze nie widać...Fox_00 pisze:pokaż jak to wygląda
[url=http://republika.pl/zws/m17.jpg]Obrazek[/url]
Tak. Fajnie by to wygladało. Pasowało by do tych wlotów Kamei, które masz na masce...Fox_00 pisze:w kolor to walnąć ??
Nie wiem, nie montowałem tego - już to miałem. Wydaje mi sie, że to poprostu przykleja sie na klej do szyb... Jeżeli sie myle to niech mnie ktoś poprawiFox_00 pisze:i jak to się zakłada ??
wierci się jakieś dziury w klapie czy pod uszczelke czy jak ??
To jest przyklejane do klapy na zwykłą taśme dwustronną elastycznąwilk pisze:Fox_00 napisał/a:
i jak to się zakłada ??
wierci się jakieś dziury w klapie czy pod uszczelke czy jak ??
Nie wiem, nie montowałem tego - już to miałem. Wydaje mi sie, że to poprostu przykleja sie na klej do szyb... Jeżeli sie myle to niech mnie ktoś poprawi
Nie wiem, nie montowałem tego - już to miałem. Wydaje mi sie, że to poprostu przykleja sie na klej do szyb... Jeżeli sie myle to niech mnie ktoś poprawi
przyklejana na tasme
to zes mnie rozbawil kolego
do tej lotki trzeba miec szybe odrazu bo masz wywiercoen w niej 3 dziury i przykrecasz lotke do szyby
sa tez lotki ale nieoryginalne wciskane pod uszczelke ale przyklejane nieslyszalem
no i jeszcze jakiś łądny komin by się przydałPrOteCt pisze:Tak patrząc na niego to tylko zawiechy i ładnych kółek brak - dwóch podstawowych rzeczy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 93 gości