Dziwny problem z odpaleniem AFN Pilne!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- mobi65
- Mały gagatek
- Auto: bmw
- Kontakt:
Re: Dziwny problem z odpaleniem AFN Pilne!
sprawdz moze jeszcze bezpieczniki , wydaje mi sie ze ten zawor chyba jest sterowany bezposrednio z ecu chyba z pinu 120 ale glowy sobie nie dam za to uciac czy dobrze pamietam moze ktos bardziej obeznany potwierdzi
Damian-jg,
po dodaniu + z aku oczywiscie odpala bez problemu ...nie wiem czy to ma znaczenie ale jak zrobie taki kabelek na stale to moge go bezproblemu odpalac i gasic... na vagu jest tylko blad n109 zadnych innych ...
po dodaniu + z aku oczywiscie odpala bez problemu ...nie wiem czy to ma znaczenie ale jak zrobie taki kabelek na stale to moge go bezproblemu odpalac i gasic... na vagu jest tylko blad n109 zadnych innych ...
mobi65, co masz na mysli ze jest sterowany z pinu 120 ? ktore bezpieczniki sprawdzic?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 0#p4448870" onclick="window.open(this.href);return false;
Wysłane z "notatnik" NOKIA 3410
Kolego w tym linku masz link do rozpiski pinów sterownika. Ewentualnie napisz do kolegów którym to wysłałem lub go pobrali
No sprawdź czy ze sterownika wychodzi napięcie na elektrozawór
ok jutro sprawdze czy wchodzi napiecie ...czyli sprawdzic voltomierzem na pinie 120 tak?
a co jesli nie bedzie napiecia?
a co jesli nie bedzie napiecia?
koledzy a moze to wszystko zasluga centralki od alarmu fabrycznego?mam alarm fabryczny to moze to?przy probach odpalenia zauwazylem ze miga ta kontrolka w drzwiach od alarmu.Mam jeszcze taka na zapas centralke to jutro podmienie i zobacze..
-
- Użytkownik
- Kontakt:
centralka od alarmu podmieniona i dalej nic ...w pon jedzie auto do elektryka
ogolnie od poczatku od kiedy mam to auto , to przy zaplonie nigdy nie zapalaly sie kontrolki od swiec...zawsze odpalal bez problemu az do teraz kiedy nie odpala a kontrolki tez sie nie zapalaja